Continu professionals

Calculator

Details van de functie

Logo Op dinsdag ochtend krijg je vanuit de ?klant? de vraag om voor 250 nieuw te bouwen woningen een calculatie op te stellen voor diverse W installaties. Jij hebt de kennis in huis om een calculatie op te stellen met de juiste materialen en onderdelen tegen de beste prijs en kwaliteit.Als Calculator ga je je o.a. bezig houden met:Van conceptfase tot definitief ontwerp op gebied van werktuigbouwkundige woning installaties ben jij verantwoordelijk voor de calculaties.Op gebied van calculatie ben jij adviserend naar zowel interne als externe opdrachtgevers.Je hebt een netwerk bij leveranciers en vraagt hier offertes op en beoordeeld deze op prijs/kwaliteit.Je werkt voorstellen uit en indien gewenst presenteer je deze tijdens project overleggen.Door innovaties in de branche blijf ook jij je verdiepen in studie en het volgen van trainingen.

Functie eisen
Om in aanmerking te komen voor de rol van calculator zijn we op zoek naar iemand die voldoet aan de volgende criteria:Je hebt bewezen ervaring als calculator bij voorkeur binnen de W-installatietechniek.Kennis van processen en vooral positieve energie om samen met je team continue te willen verbeteren.

Arbeidsvoorwaarden
Bij de functie van calculator horen de volgende voorwaarden:Een veelzijdige baan in een leuk gemotiveerd team met ervaren calculators.Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een winstdelingsregeling.Uitstekende cao en pensioenvoorziening.Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen.

Info over het bedrijf
Onze opdrachtgever is onderdeel van een grote landelijke Installatiegroep, één van de grootste installatiebedrijven in Nederland. Deze vestiging is met circa 90 medewerkers actief in de seriematige woningbouw. Zij zijn werkzaam op het gebied van alle W installaties.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals