Continu professionals

Bouwkundig Revit modelleur / Projectleider Arnhem

Details van de functie

Logo Als je bij ons als bouwkundig revit modelleur/projectleider aan de slag gaat krijg je veel te maken met verschillende leuke projecten waar jij de verantwoordelijkheid over draagt. Deze projecten ga je, na overleg met diverse partijen uitwerken in het programma Revit. Wij zijn een bureau dat snel vertrouwen legt in de werknemers, dus dit betekent dat je vrij wordt gelaten om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kunt dragen. Naast dat je de meest leuke complexe projecten modelleert en tekent, ben je ook nauw aan het sparren met opdrachtgevers over de voortgang van een project. Jij bent die belangrijke speel binnen het project. Daarnaast ben je niet alleen op kantoor actief, maar kan het ook betekenen dat je naar locatie moet om bijvoorbeeld metingen te doen of om details te bekijken van projecten om jouw een nog vollediger bouwkundige te maken.Wij hebben binnen ons bureau een vrije open cultuur waarin samenwerken een sterke troef van ons is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen weet van elkaar waar iemand mee bezig is en houden elkaar wekelijks in meetings up to date over projecten. Kortom kom je bij ons in een zeer dynamische functie terecht waar je alle vertrouwen en vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en waarbij je bijdraagt aan het succes van ons bedrijf.

Functie eisen
-1 tot 3 jaar ervaring met het programma Revit-Communicatief vaardig en initiatiefrijk-MBO/HBO bouwkundig opgeleid-Bereid om van en naar Deventer te reizen

Arbeidsvoorwaarden
-Uitstekend salaris dat aansluit bij jouw wensen & ervaring-Vakantiegeld-Reiskostenvergoeding-Doorgroeimogelijkheden-Prettige bedrijfscultuur-Na een jaarcontract de mogelijkheid om meteen vast in dienst te komen binnen het bedrijf.

Info over het bedrijf
Ons bureau staat bekend als een veelzijdig, integraal adviesbureau die projecten van A tot Z ontwerpt, uitwerkt en begeleidt. Dit varieert van ontwerpen tot, modelleren, tot wet en regelgeving tot aan bouw co÷rdinatie en alles wat daar tussenin nog meer tussenin valt. Ons bureau staat garant voor professioneel bouwadvies en biedt totaaloplossingen voor elke opdrachtgever. Dit verwezenlijken wij in de meest complete up to date bouwkundige programma?s en zijn altijd ge´nteresseerd in ontwikkelingen op dit vlak. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een breed aanbod als het gaat om onze projecten. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, restauratie, herbestemming, utiliteit en nog veel meer. Kortom er is binnen ons bureau genoeg diversiteit als het gaat om werkzaamheden. Ons team bestaat momenteel uit 5 professionals en wij zijn op zoek naar jou als versterking van ons team. Wij zoeken een modelleur die tegelijkertijd als projectleider fungeert en zaken zelfstandig oppakt en in oplossingen kan denken. Dus wil jij graag werken in een leuk, professioneel en hecht team en wil jij jezelf door ontwikkelen en meegroeien met ons succes, twijfel dan niet en maak vrijblijvend kennis met ons zodat we kunnen bespreken of dit bij jou past.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals