Continu professionals

Junior/starter werkvoorbereider renovatie met doorgroei naar projectleiding

  • Vacature
MBO
  • Noord-Holland
Amsterdam-Zuidoost, Amsterdam
21 september 2021

Details van de functie

Logo Heb jij net je bouwkunde diploma op zak (of al enkele jaren ervaring kan natuurlijk ook) en wil je je graag ontwikkelen binnen de werkvoorbereiding? Lees dan deze vacature!Bij een gezellige laagdrempelige aannemer in Amsterdam Zuidoost (in totaal 4 vestigingen in het land) is er ruimte voor een junior/starter die zichzelf wil ontwikkelen als werkvoorbereider om op termijn door te groeien naar de rol van projectleider.In deze functie ben je de rechterhand van de bedrijfsleider en werk je samen met een klein team werkvoorbereiders aan grootschalige renovatieprojecten in (voornamelijk) de binnenstad van Amsterdam. Je werkt veel op kantoor maar je bent ook met regelmaat buiten op de projecten te vinden waar je samen met de uitvoering over de projecten gaat en praat!Je krijgt een goede en fijne begeleiding van je ervaren collega(s).

Functie eisen
Bouwkunde diplomaGezonde dosis motivatie je bent communicatief vaardig, flexibel ingesteld en houdt wel van een uitdagingAmbities om door te groeien naar projectleiding! Heb je deze ambities niet en wil je je als werkvoorbereider specialiseren? Dan kan dat natuurlijk ook!Ervaring is geen vereiste!

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden volgens de BOUW UTA cao Het betreft een fulltime functie waar je na goed functioneren binnen korte termijn een vaste aanstelling kan krijgen

Info over het bedrijf
Het betreft een zelfstandig en onafhankelijk bouwbedrijf met vier vestigingen verdeeld in het midden van Nederland. De projecten worden uitgevoerd in opdracht van woningcorporaties, scholen, en (semi) overheid instanties.Deze aannemer is een expert op het gebied van grootschalige renovatie en onderhoud, dagelijks onderhoud en mutatie onderhoud. Daarnaast houden zij zich ook bezig met restauratie en transformaties!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals