Continu professionals

Senior accountmanager VvE grote en complexe projecten

Details van de functie

Logo Wij begrijpen jou. Wij begrijpen bijvoorbeeld dat jij ?s avonds geen zin of tijd meer hebt om te sporten, naast een druk sociaal leven en wellicht zelfs het opvoeden van jonge kinderen. Daarom hebben wij een eigen fitnessruimte bij kantoor. En we begrijpen dat jij vast met een goede reden vraagt om een opleiding of cursus voor je werk. Wij denken graag mee in ontwikkelmogelijkheden. Begrijp jij ons ook? Lees dan snel verder!Jij speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening en de ontwikkeling van onze afdeling VvE Beheer. Jij bent als Accountmanager namelijk het aanspreekpunt namens voor het bestuur van verschillende Verenigingen van Eigenaren en verantwoordelijk voor de coŲrdinatie van alle zaken die vanuit deze VvE?s naar voren komen. Er wordt veel van je verwacht in deze functie, daarom is het essentieel dat je ervaring met VvE beheer hebt. Pur sang een accountmanager zonder VvE ervaring komt daarvoor niet in aanmerking. In VvE beheer Zonder deze ervaring nemen we jouw sollicitatie niet in behandeling. Wat ga je doen in deze afwisselende functie?∑ Je beheert een portefeuille van verenigingen van eigenaars, waarbij je adviseert, luistert en ondersteunt∑ Je volgt en regelt de financiŽle administratie van de VvE?s en de afstemming met het technisch beheer∑ Je organiseert en leidt vergaderingen met VvE besturen en eigenaars, inclusief het bewaken van actiepunten zoals afgesproken in de vergaderingen en de communicatie met de leden hierover.

Functie eisen
Jij bent een relatiebouwer met een groot empatisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Het is een verantwoordelijke functie, daarom is het belangrijk dat je betrouwbaar en accuraat handelt. Je weet mensen te betrekken en complexe zaken helder uit te leggen. Begrijp jij waar we naar op zoek zijn en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden? Reageer dan vandaag nog!∑ Een afgeronde HBO opleiding hebt in de richting van vastgoed of bedrijfskunde of vergelijkbaar∑ Minimaal relevante werkervaring hebt als accountmanager VvE beheer∑ Flexibel genoeg bent om met regelmaat een Algemene leden Vergadering bij te wonen buiten kantooruren (tegen een vergoeding uiteraard)

Arbeidsvoorwaarden
  • Een goed salaris, om jouw vrije tijd met leuke bezigheden te kunnen vullen∑ Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, inclusief een auto van de zaak∑ Alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat je blijft groeien als mens en professional∑ Een kantoor dat van alle gemakken is voorzien, zoals koffie-corners en een verzorgde lunchHet gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Een werkweek van 32 uur is zeker bespreekbaar. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en over het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf
Direct in dienst bij de eigenaar. Formeel naar buiten en informeel naar binnen. Je komt terecht bij een frisse en vlotte club enthousiastelingen met hart voor de zaak. De sfeer is ontspannen en gemoedelijk.Er wordt goed voor de medewerkers gezorgd en goed naar ze geluisterd.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals