Continu professionals

(Jr./Sr.) Projectleider of Werkvoorbereider Civiel/Groen

Details van de functie

Logo Als Projectleider bekleedt jij een centrale positie in het ingenieursteam dat zich bezighoudt met diverse projecten in de civiel technische, maar ook cultuur en groen projecten. Dus breed ge´nteresseerd. Je bent verantwoordelijk voor de technische tekeningen en diverse plannen die nodig zijn voor de realisatie van de projecten, denk ook aan bestekschrijven, calculeren etc. De informatie die je nodig hebt om deze op te stellen verkrijg je natuurlijk zelf door het veld in te gaan. Ook gedurende de realisatiefase blijf je toezicht houden op het verloop van projecten en sta je hierover in contact met verschillende partijen zoals opdrachtgever en uitvoerend personeel. Op deze manier kan je snel schakelen wanneer de situatie daar om vraagt. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor 'jouw' projecten en kwaliteit van het werk staat hoog in het vaandel. Daarnaast weet jij je team optimaal aan te sturen. Zie bijgevoegd (toelichtingsvideo)

Functie eisen
MBO+ of HBO Civiel of Groen;in een teamverband en zelfstandig kunnen werkeneen aanpakker, geen 9-5 mentaliteitregelaarinitiatiefrijk, goede communicatieve eigenschappenweet hoe met klanten, werknemers en leveranciers om te gaanverantwoordelijkheidsgevoel en een grote mate van zelfstandigheidBekend met RAW-bestekssoftware en het digitaal verwerken van tekeningen in AutoCad

Arbeidsvoorwaarden
Voor deze functie worden marktconforme arbeidsvoorwaarden geboden, naargelang opleiding en relevante werkervaring. Na gebleken geschiktheid zal een overeenkomst voor onbepaalde duur worden aangeboden.

Info over het bedrijf
Onze klant (relatief jong bedrijf) is een toonaangevend advies- en ingenieursbureau met uitgebreide expertise op het gebied van op het gebied van GWW, Groenvoorzieningen, Natuur, Recreatie. Duurzaam ontwerp is de grondslag van de werkzaamheden die zij vervullen. Dit stelt hen in staat om de klanten te ondersteunen bij de ontwikkeling van de leefomgeving.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals