Continu professionals

Projectleider

Details van de functie

Logo Je gaat om te beginnen heel veel plezier beleven aan de projecten die je leidt. Als marktleider in modulair bouwen realiseren wij huisvestingsprojecten voor allerlei toonaangevende klanten. De markt voor flexibel bouwen is zeer dynamisch en sterk aan het groeien. Uitdagingen genoeg voor jou dus! Jij bent verantwoordelijk voor de directe aansturing van bouwprojecten in zowel binnen- als buitenland. Hierbij ben je van a tot z betrokken bij het project. Hands-on handjes uit de mouwen dus, heerlijk toch! Samen met de werkvoorbereider stel je gedetailleerde projectplannen op. Je zorgt er vervolgens zelf voor dat alle doelstellingen uit dit plan behaald worden. Voor de afwisseling en voor nog meer werkplezier heb je daarnaast regelmatig contact met klanten en leveranciers.

Functie eisen
Als projectleider houd je altijd het overzicht en weet je exact wat je wanneer bij moet sturen. Je bent communicatief sterk, stressbestendig en weet anderen te motiveren. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider dus het is belangrijk dat je soms aan één woord genoeg hebt. En niet onbelangrijk: Als nieuwe collega ben je een ster in pingpong ? óf kun je goed tegen je verlies. Bij voorkeur heb je ook geen moeite met een gezellige vrijdagmiddagborrel. Zie jij jezelf in deze projectleider functie meer plezier hebben dan in je huidige werk? En voldoe je aan de onderstaande voorwaarden? Reageer dan vandaag nog! · Je hebt een afgeronde opleiding op HBO niveau in een technische of bouwkundige richting· Je bent bekend met belangrijke bouwkundige en technische zaken· Je hebt relevante werkervaring als projectleider in de bouw en je voorkeur gaat uit naar kleine/middelgrote aannemers.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij een groeiende organisatie betekent voor jou dat er allerlei doorgroeimogelijkheden zijn. Als familiebedrijf vinden we het daarnaast belangrijk dat jij jezelf als persoon en professional blijft ontwikkelen. En dat je gezond en gelukkig bent in je werk. Daar zorgen we dan ook goed voor. Als Projectleider Bouw heb je onder andere recht op: · Een goed salaris, zodat je ook in je vrije tijd plezier kan hebben· Een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden· Concrete mogelijkheden voor interne doorgroei· Aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling· Een fijne werkomgeving met prettige collega?s Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Dat geeft jou een zeer groot voordeel! Wij zorgen er namelijk voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf
Je komt terecht bij de markleider in modulair bouwen, waardoor jij de meest interessante projecten mag leiden. We zijn ambitieus en willen (internationaal) groeien. Als middelgrote organisatie hebben we persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers. Zo kunnen wij altijd een passende oplossing bieden op het gebied van huisvesting. Niks is ons te gek. De sfeer binnen het bedrijf is gemoedelijk en gezellig. Er wordt hard gewerkt en samen zetten jullie de schouders er bij ieder project weer onder. Er heerst een platte en informele cultuur binnen de club. De deuren staan altijd open en functies, titels en achternamen zijn niet belangrijk hier.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals