Continu professionals

Sales Engineer regio Moerdijk

Details van de functie

Logo Wil jij de komende jaren een pionier zijn binnen het bedrijf? Ben jij degene die nieuwe niche markten weet aan te boren? Dan is de rol van Sales Engineer in de regio Moerdijk iets voor jou. In jouw rol als sales engineer ben je verantwoordelijk voor het aandragen van oplossingen voor nieuwe en bestaande klanten. Jij bent verantwoordelijk van het eerste contact met de klant tot en met het opleveren van het product. Samen met de engineeringsafdeling kom jij tot de beste oplossing voor de klant, waarbij je vervolgens de klant ervan weet te overtuigen dat de aangedragen oplossing ook de beste is. Dit doe jij door middel van je al opgedane technische kennis. Geen dag is hetzelfde, waarbij je de ene dag bezig bent voor een al bestaande klant en de volgende dag bezig bent voor een nieuwe klant.Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder.

Functie eisen
Voor deze functie is de organisatie op zoek naar een communicatief en commercieel vaardig persoon met een aantal jaar ervaring binnen de commercie. Daarbij beschik je ook over technische kennis en bagage. Herken jij jezelf hierin? Dan zijn wij op zoek naar jou.Voor de functie van Sales Engineer beschik je over:Meerdere jaren ervaring in een commerciŽle B2B omgeving, want jij moet na een korte inwerkperiode direct inzetbaar zijnProbleemoplossend vermogen, want jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van oplossingen voor de engineeringsafdeling en voor de klantGoede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, want jij bent (inter)nationaal het visitekaartje van de organisatieEen afgeronde MBO-4 of hoger richting Werktuigbouwkunde, want jij moet snel kunnen schakelen op verschillende niveausVoldoe jij niet helemaal aan deze eisen, maar ben je toch op zoek naar een soortgelijke baan? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Arbeidsvoorwaarden
Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over het bedrijf en over de vacature. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid te sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten. Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.Bij deze functie passen de volgende arbeidsvoorwaarden:Een marktconform salaris van tussen de EUR2.750 en EUR3.250 bruto per maandUitstekende arbeidsvoorwaarden vanuit de branche CAOUitgebreide mogelijkheden tot het volgen van trainingen en cursussen

Info over het bedrijf
Jouw nieuwe werkgever is een internationale speler in de hef- en hijswerktuigen en in de machinebouw. Op hun productielocatie in de regio Moerdijk ontwerpen en maken zij kwalitatief hoogwaardige producten. De afgelopen jaren hebben zij een significante groei doorgemaakt die zij in de komende jaren door willen zetten. De waardering voor hun personeel is groot en dit laten ze blijken door middel van goede arbeidsvoorwaarden, leuke presentjes bij je verjaardag en een winstuitkering op het moment dat er een goed bedrijfsresultaat is neergezet. Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie, zowel in kennis als in functie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals