Continu professionals

Chef monteur WTB

Details van de functie

Logo Aanpakken, daar houd jij van. Net als van werken met je handen. Je bent gek van techniek en samen met je team ben je gericht op het behalen van de doelstellingen. Je communiceert helder met collega?s en onderaannemers en je bent in staat om anderen te motiveren en te coachen om het beste uit zichzelf te halen.Je geeft leiding aan de dagelijkse uitvoering van grote complexe utilitaire projecten.

Functie eisen
MBO werktuigbouwkunde.In het bezit van VCA VOL-certificaat.Ruime ervaring in soortgelijke leidinggevende functie.Zelfstandig, kostenbewust, probleemoplossend, communicatief vaardig en leidinggevende capaciteiten.Projecten bevinden zich in Limburg in de utiliteit en lichte industrie

Arbeidsvoorwaarden
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden; Salaris in overleg naar aanleiding van relevante werkervaring; Een prettige informele werksfeer;Goed opleidingsprogramma en aandacht voor ontwikkeling.

Info over het bedrijf
De activiteiten van deze onderneming bestaan uit het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties op het gebied van centrale verwarming, luchtbehandeling, airconditioning, warmtepompen, sanitair.Onder aanleggen wordt verstaan; de ontwikkeling, montage en het verrichten van zowel preventief- als correctief onderhoud van werktuigbouwkundige installaties.Marktsegmenten waarin de onderneming actief in is zijn onder andere zorginstellingen, scholen, overheidsinstellingen en kantoorpanden. Speerpunt van de onderneming is om duurzame installaties op te leveren volgens de laatste standaarden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals