Continu professionals

Chefmonteur beveiligingsinstallaties

  • Vacature
MBO
  • Utrecht
Amersfoort
27 november 2021

Details van de functie

Logo In deze functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van complete beveiligingsoplossingen. Je programmeert deze installaties en zorgt voor een vlekkeloze werking van de systemen. Ook behoort het geven van adviezen en instructies aan hun opdrachtgevers tot je werkzaamheden. We verwachten dat je in staat bent om technische informatie te verwerken, aan te vullen of te wijzigen. Buiten je normale werktijd maak je deel uit van de 7 x 24 uur storingsdienst. De projecten waaraan je werkt zijn multidisciplinair en integratie van ICT en elektrotechniek staat hierbij voorop.

Functie eisen
technische opleiding (MBO) aangevuld met een MBV opleidingminimaal 5 jaar werkervaringkennis van beveiliging: inbraakmeldsystemen ( zoals ATS-, Galaxypanelen) en toegangscontroleervaring met het werken met IP-camerasystemenbeheersing van technisch Engels is een pré

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO

Info over het bedrijf
Het is een platte organisatie waar de focus ligt op persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Er is ruimte om intern door te groeien of te ontwikkelen. Zij zijn een veelzijdige en innovatieve systeemintegrator in de elektrotechniek, klimaatinstallaties en ICT. Zij benaderen alles vanuit het oogpunt van de klant en geloven in energie door techniek. Hier zetten zich iedere dag ruim 170 medewerkers voor in. De organisatie richt zicht al meer dan 90 jaar op de markten werken, zorg, wonen en industrie. Relaties van de organisatie waarderen hen als een goede en betrouwbare partner. De missie van de organisatie luidt dan ook: duurzaam verbinden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals