Continu professionals

Assistent Uitvoerder (Achterhoek)

  • Vacature
MBO
  • Gelderland
Winterswijk
24 juli 2021

Details van de functie

Logo In de ochtend stap je met trots in jouw auto en ga je dagelijks op bezoek bij klanten in de Achterhoek. Als geen ander ken jij de klanten en weet jij wat er speelt dagelijks in de Achterhoek. Jij bent het visitekaartje die het verschil moet maken en vandaar dat het belangrijk is om een band op te bouwen met onze klanten. Jouw technische kennis is uiteraard cruciaal om vakkundig advies te kunnen geven over de bouw van woningen en gebouwen. Echter stellen wij jouw communicatieve vaardigheden zeer op prijs om dagelijks het klantcontact te onderhouden. Aan het eind van de dag heb je weer aan uitdagende projecten gewerkt en ga je met een lach op je gezicht naar huis. Omdat wij werkzaam zijn in de Achterhoek is de reisafstand waarschijnlijk niet groot en ben je zo thuis!

Functie eisen
Minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde bouwkunde opleiding of tenminste 3 tot 5 jaar werkervaring in een soort gelijke functieIn bezit van diploma VCA en Rijbewijs BGedreven, probleemoplossend, klantgericht en communicatief vaardig.Je bent een positieve energie mee.

Arbeidsvoorwaarden
Goed salaris tussen de 2.500,- en 3.700,- afhankelijk van kennis, ervaring en diploma?s25 vakantiedagen en tevens 15 adv dagenBouw & Infra CAODoorgroeimogelijkheden richting uitvoerder of werkvoorbereiding behoort tot de mogelijkheden

Info over het bedrijf
Deze typische Achterhoekse bouwer staat hoog aangeschreven in de regio. Het werkgebied is de Achterhoek en is een groot deel van de klanten te vinden. Dit zorgt voor korte reisafstanden, een trouw netwerk en tevreden werknemers. De bedrijfsfilosofie is gebaseerd op samenwerken en dit is ook terug te zien in mentaliteit van de werknemers. Het wordt namelijk gestimuleerd om collega?s te helpen tot dat het werk af en dit leidt tot een prettige werksfeer. Dit zorgt er voor dat iedereen aan het einde van de dag ook weer op tijd thuis is!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals