Continu professionals

Ben jij een bouwkundig rekenwonder? Wordt calculator bij een allround aannemer!

Details van de functie

Logo Als calculator binnen dit bouwbedrijf ga je een optimale kostprijsberekening opstellen voor de uit te voeren projecten, aan de hand van de benodigde documenten. Jouw taken bestaan onder meer uit:Uitwerken van kostenramingen;Uittrekken van hoeveelheden;Aanvragen en vergelijken van inkoopoffertes;Opstellen van inschrijf-, element- en meer-minderwerkbegrotingen;Je werkt met de programma's IbisTrad voor de calculatiewerkzaamheden, Navision voor de projectadministratie en 12build voor de offerteverwerking. Verder haal je de benodigde gegevens uit BIM-modellen en Bluebeam. Je bent in alle fasen van een project betrokken, waarbij je al in de ontwikkelfase zorgt voor een adequate advisering op basis van jouw opgestelde kostenramingen. Je maakt inschattingen van kansen en risico's, welke je vervolgens communiceert met de betrokken collega's en partners. Dit uit zich in adviezen die je uitbrengt binnen het bouwteam als op MT-niveau. Jij bekleedt dus een autonome rol en bent bevoegd om financiŽle sturing te geven binnen de projecten. Zo heb jij de financiŽle regie binnen een projectteam. Jij weet dit alles in goede banen te leiden door jouw uitstekende inzicht in de bouwkosten en van de geldende bouwvoorschriften. Ook wordt het aandragen van alternatieven gewaardeerd.

Functie eisen
Afgeronde opleiding MBO/HBO in bouwkundige richting.Enkele jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.Kennis van IbisTrad is een grote prťCompetenties:Accuraat, analytisch & systematisch.Planmatig, flexibel & stressbestendigGedreven, enthousiast en teamspeler.

Arbeidsvoorwaarden
Salarisindicatie EUR 3.200 - EUR 4.800 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek afhankelijk van leeftijd en ervaring;Opleidingsmogelijkheden;CAO Bouw & Infra met BPF Bouw pensioen;Een baan voor de lange termijn met volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Info over het bedrijf
Deze aannemer is een internationaal bouwbedrijf met meerdere vestigingen in Europa. Er werken circa 475 medewerkers en er wordt een jaaromzet gerealiseerd van meer dan EUR175 miljoen. Het bouwbedrijf is actief in alle facetten van de woning- & utiliteitsbouw en is daarnaast adviseur voor techniek en kosten. De klanten bevinden zich in de zakelijke markt en bestaan onder andere uit vastgoedbeleggers, winkeliers, (semi-)overheden en woningbouwcorporaties. Daarnaast wordt er ook veel gewerkt vanuit eigen ontwikkeling. De projecten variŽren van utiliteitsbouw, woningbouw, appartementen of een combinatie van deze en hebben een omzet van ca.EUR1 miljoen tot en met EUR80 miljoen.De organisatiecultuur laat zich duiden als betrouwbaar, sociaal en gedegen. De organisatie onderscheidt zich door de interne arbeidsverhouding en de onderlinge communicatie. Respect en beleefdheid staan voorop in relatie tot collegaīs, klanten en overige partners. Binnen de organisatie werkt men nauw samen om de gezamenlijke doelen na te streven. Resultaat- en oplossingsgerichtheid zijn tevens kernbegrippen. Met het oog op de toekomst is personeelsontwikkeling een van de belangrijkste speerpunten, wat maakt dat dit wordt gestimuleerd middels scholingen, trainingen en workshops. Er heerst een werkklimaat waarbij eigen initiatieven gewaardeerd worden en waarbij werknemers zelf (ontwikkel)behoefte aan kunnen dragen. Ambities en werkplezier staan daarbij centraal.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals