Continu professionals

Junior Mechatronica Monteur

Details van de functie

Logo Na de diploma uitreiking loop jij met je MBO Mechatronica diploma onder de arm naar huis, om je nu te richten op het echte leven. Tijdens de opleiding heb je veel kennis van techniek opgedaan, maar je weet nog niet goed waar je hart echt ligt. Je hebt wel enige stage- en/of werkervaring, maar binnen welke omgeving en bij welke mensen voel jij je echt thuis? Vanuit je opleiding en stages ben je in staat om machines compleet in elkaar te zetten, dus zowel mechanisch als elektrotechnisch. Maar misschien zou je je wel willen specialiseren richting de elektrotechnische of mechanische kant, of juist richting de industriŽle automatisering. Je houdt er van om lekker te sleutelen, maar zou in de toekomst wellicht ook door willen groeien richting de engineering. De aanbiedingen van bedrijven vliegen je om de oren, waarvan de een nog mooier is dan de ander. Je ziet door de bomen het bos niet meer, waardoor je steeds minder goed weet wat jouw ideale startersfunctie is. Wil jij graag in de praktijk ontdekken wat echt goed bij je past?Daarom hebben wij speciaal voor schoolverlaters een uniek programma opgezet:Noem het een traineeship, noem het een ervaringsplek, noem het hoe je wilt. Feit is, dat wij samen met jou een traject doorlopen, waarbij je gaat ontdekken en ervaren waar je toekomst echt ligt en wat je echt mooi vindt. Tijdens dit traject kom je er achter waar je sterke kanten liggen en wat je nog verder wilt ontwikkelen. Voor diverse opdrachtgevers vervul je verschillende opdrachten. Zo maak je kennis met verschillende technieken en bedrijven in de omgeving Veenendaal. Pas op het moment dat je ergens echt goed op je plek zit, maak jij de keus om over te stappen naar de opdrachtgever. Tot die tijd heb je de zekerheid van een dienstverband bij Continu en zorgen wij voor de ondersteuning die jij nodig hebt.Klaar voor deze ontdekkingsreis? Solliciteer dan snel op deze functie in de regio Veenendaal!

Functie eisen
Eisen, eisen? we zoeken. Wat zoeken we?Een leuk, nuchter en collegiaal persoon.Iemand die zijn mannetje staat en zich graag (persoonlijk) wil ontwikkelen. Iemand met een MBO opleiding mechatronica op niveau 3 of niveau 4.Iemand die tegen een geintje kan, sterker nog:Iemand die wel eens een geintje maakt.Iemand die een beetje doorwerkt.Iemand die in de buurt van Veenendaal woont

Arbeidsvoorwaarden
Goed werkgeverschap betekent voor ons, dat we onze mensen een zekere en stabiele basis met goede primaire voorwaarden bieden. Daarnaast kennen wij:Mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen (tijd voor tijd).Mogelijkheid tot het volgen van interessante trainingen en cursussen. Pensioenregeling en reiskosten vergoeding.Uitzicht op een vast contract.Eventueel een auto van de zaak. Prettige werksfeer binnen een financieel gezonde organisatie. Eventueel een persoonlijk coaching traject, waarbij je een intensief programma gaat volgen, dat totaal afgestemd is op jouw persoonlijke ontwikkeling en ontwikkelpunten.

Info over het bedrijf
Als je werkt bij Continu Professionals, werk je in een nuchtere, stabiele en groeiende organisatie. Met de unieke werkwijze van Continu geven we onze mensen, naast stabiliteit en een vast inkomen, ook de vrijheid om te ervaren wat echt goed bij je past. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd en samen gaan we met passende projecten en uitdagingen bouwen aan jouw loopbaan. We vinden het belangrijk dat jij in je werk kunt groeien. Het volgen van een opleiding of cursus is daarom altijd bespreekbaar, evenals de overstap naar een andere functie. We zijn informeel en kop koffie (of biertje) staat altijd voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals