Continu professionals

Allround storingsmonteur

Details van de functie

Logo Bij onze opdrachtgever ligt de focus op de productielijnen in jouw zone (3 of 4 lijnen). Hier ben je eerste aanspreekpunt bij verstoringen, kleine onderhoudswerkzaamheden, lijnanalyse en vragen op het technisch vlak. Je voert kleine onderhoudswerkzaamheden uit tijdens een ombouw.Je gaat aan de slag in het geautomatiseerde warehouse.Uitgangspunt bij storingen is dat je zoekt naar een definitieve oplossing. Soms lukt dat niet en wordt er een beroep gedaan op je creativiteit, om met een noodoplossing toch een productierun te kunnen draaien met zo kort mogelijke stilstand van de lijn.Binnen de technische dienst heerst een zeer collegiale sfeer. Als het nodig is help je je collega?s. Het kameraadschap is kenmerkend voor de 40 techneuten die binnen de technische dienst werken. Het team is zeer divers qua leeftijd. We werken hard, maar er wordt ook gelachen samen. Met 3 andere collega?s in jouw ploeg zorg je er dag en nacht voor dat de productielijnen optimaal blijven werken.

Functie eisen
Jij vindt het gaaf om in een van de meest geautomatiseerde fabrieken van Nederland te werken. Je voldoet in ieder geval aan onderstaande eisen:een mbo 3 of 4 diploma in één van deze richtingen:elektrotechniek, mechatronica, meet en regeltechniek, onderhoudstechnologie, werktuigbouwkunde, algemene operationele technieken, automatiseringstechniek, besturingstechniek, technicus monteur elektrische bedrijfsinstallaties, energietechniek of middenkader engineering;eigenaarschap: als er een storing is, dan bijt jij je erin vast. Net zolang totdat de storing volledig is opgelost;bereidheid om in 3-ploegendienst te werken en over te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Een goed salaris op basis van je ervaring19,37% ploegentoeslag omdat je in 3-ploegendienst werkt;8% vakantiegeld en 4,25% gegarandeerde eindejaarsuitkering;eens in de 6 weken heb je pieperdienst. Dit betekent dat je in die maand 9% extra consignatietoeslag ontvangt;25 vakantiedagen en 9,5 ADV dagenreiskostenvergoeding vanaf 1 km t/m 55 kmeen goede pensioenregeling voor een onbezorgde oude dag;overwerktoeslag van 150% op zaterdag en 200% op zondag;goede parkeergelegenheid en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Info over het bedrijf
De opdrachtgever is een productiebedrijf in de foodindustrie. Bij de opdrachtgever wordt nu fors geïnvesteerd wordt om een spiksplinternieuwe productielijn neer te zetten. Deze lijn moet nog sneller en beter gaan draaien dan de 11 bestaande productielijnen. Het is jouw taak als allround storingsmonteur om de productielijnen zo snel mogelijk weer te laten werken als er een storing is opgetreden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals