Continu professionals

Projectleider W installaties

Details van de functie

Logo Voor deze functie zijn wij op zoek naar een echte kartrekker. Iemand die zowel technisch, financieel als operationeel verantwoordelijk is voor multidisciplinaire projecten. Je komt te werken op de afdeling installatietechniek. Als projectleider heb jij de touwtjes in handen en verzorgt projecten van A tot Z. Je draagt zorg voor de planning, coŲrdinatie en begeleiding van de projecten, zowel in het voortraject als tijdens de uitvoering. Daarbij onderhoud je nauwe contacten met de opdrachtgever, leveranciers, onderaannemers en andere betrokken partijen. Met jouw kennis en ervaring in gebouwgebonden installaties weet jij projecten kwalitatief en naar tevredenheid te realiseren.

Functie eisen
Herken jij jezelf in de onderstaande punten? Dan ben jij de projectleider W waar wij naar op zoek zijn!Je beschikt over een afgeronde technische mbo/hbo opleiding.Een aantal jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.Je kent de huidige markt en weet van alle toegepaste technieken af.Je hebt uitstekende communicatieve, commerciŽle en sociale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Hard werken wordt beloond! Daarom worden jou de onderstaande arbeidsvoorwaarden geboden.Een aantrekkelijk salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring.Goede interne faciliteiten waardoor jij jouw functie goed kunt uitvoeren.Aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden.Een informele werksfeer binnen een team van professionele en enthousiaste collega?s.

Info over het bedrijf
Het bedrijf waar je komt te werken is landelijk actief. Het is een echt familiebedrijf waar de lijnen met de directie en het management kort zijn. Binnen het bedrijf heerst een informele werksfeer waar afspraken worden nagekomen, met elkaar wordt meegedacht en waar betrokkenheid en ontwikkeling hoog in het vaandel staat.Bij Continu zorgen we er voor dat je niet voor verassingen komt te staan op weg naar je nieuwe baan! We begeleiden je tijdens de sollicitatieprocedure en bereiden je voor op de gesprekken die gaan komen. Het gaat om een fulltime functie waarbij het de intentie is om uiteindelijk tot de vaste kern van het bedrijf te behoren. Zorg dat je deze kans niet mist en solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals