Continu professionals

Constructiebankwerker lasser

Details van de functie

Logo Heb jij het altijd al mooi gevonden om van niets, iets te maken? Ben jij iemand die er elke dag samen met je collega?s staalhard tegenaan gaat? Vind jij het leuk om aan veel verschillende constructies te werken? Woon je in de omgeving van Harderwijk en houd je van afwisselende werkzaamheden? Lees dan door!Wij van Continu zijn op zoek naar goede lassers die ons groeiende team willen versterken. Bij Continu zijn we vooral actief binnen de machine- en staalbouw en zoeken we een lasser die het leuk vind om iedere dag met iets anders bezig te zijn. Zo kun je de ene week bezig zijn met het lassen van een grote staalconstructie en ben je andere week druk met het samenstellen van een frame voor klant specifieke machine. Hierbij komen de volgende werkzaamheden voor: Samenstellen van diverse producten.Het hechten van constructies. Opbouwen en aflassen van constructies en werktuigen.Zagen, zetten, kanten en knippen van de verschillende materialen.Het werken vanaf tekening.Afhankelijk van je ervaring het aansturen van collega?s.Al met al een zeer diverse baan in de regio Harderwijk!

Functie eisen
Voor het uitvoeren van de bovenstaande werkzaamheden, zoeken wij iemand uit de buurt van Harderwijk die over de volgende kwaliteiten beschikt:Mig/Mag lassen op minimaal niveau 2. Minimaal 2 jaar ervaring met het zelfstandig samenstellen van constructie delen. Het lezen van technische tekeningen. MBO opleiding binnen de metaal op niveau 2 (bijv. constructiebankwerken). Bereidheid om tot 30 kilometer te reizen ten opzichte van Harderwijk

Arbeidsvoorwaarden
Naast goede primaire voorwaarden bieden wij:Uitzicht op een vast contract bij gebleken geschiktheid.Mogelijkheid om extra vakantiedagen te sparen (tijd voor tijd).Prettige werksfeer binnen een gezonde, groeiende organisatie.Marktconform salaris.Aanvullende voorwaarden zoals een pensioenregeling en kilometervergoeding zijn bij ons vanzelfsprekend.

Info over het bedrijf
Als je werkt bij Continu Professionals, werk je in een nuchtere, stabiele en groeiende organisatie. Met de unieke werkwijze geven we onze mensen, naast stabiliteit en een vast inkomen, ook de vrijheid om te ervaren wat echt goed bij je past. Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd of onbepaalde tijd en samen gaan we met passende projecten en uitdagingen bouwen aan jouw loopbaan. We vinden het belangrijk dat jij in je werk kunt groeien. Het volgen van een opleiding of cursus is daarom altijd bespreekbaar, evenals de overstap naar een andere functie. We zijn informeel en een kop koffie (of een biertje) staat altijd voor je klaar.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals