Continu professionals

Verhuurmakelaar

Details van de functie

Logo
  • Je voert voor- en eindopnames uit na huuropzegging; Zelfstandig geef je opdracht aan de co-maker voor het uitvoeren van Verhuisonderhoud. Het bewaken van de uitvoering volgens de gemaakte afspraken (budget en tijdsperiode) gaat je gemakkelijk af; Je krijgt voldoening als je van een (potentiele) klant een compliment krijgt voor je werk. Daar doe je alles voor, waarbij je, je resultaatgerichtheid en communicatieve vaardigheden inzet om tegelijk je resultaten te halen; Je organiseert en voert bezichtigingen uit (inclusief open huisdagen etc.) voor de beste verhuur beleving; Je vind het geweldig om het aanspreekpunt voor de klant te zijn bij vragen gedurende het verhuisproces; Je verzorgt de afwikkeling van juridische kaders waaronder het doen van voorstellen voor contract clausuleringen; Klachten zie je als een kans om de dienstverlening te verbeteren een adequate afhandeling gaat je gemakkelijk af ook in samenwerking met andere afdelingen binnen de organisatie; Je gaat slim om met een correcte en complete dossiervorming en bewaakt archivering.

Functie eisen
Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding op bouwkundig of commercieel gebied. Je hebt bij voorkeur kennis van en ervaring in de corporatiewereld en de vastgoedmarkt. Daarnaast beschik je over goede sociale- en onderhandelingsvaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
36 uur per week;In eerste instantie een jaar contract;Vaste positie.

Info over het bedrijf
Voor een woningcorporatie in Flevoland zijn we op zoek naar een verhuurmakelaar!Werken in de wereld van woningcorporaties is namelijk iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. Woongenot. Leefbaarheid in de wijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals