Continu professionals

Tekenaar Kabels & Leidingen

Details van de functie

Logo In de functie van tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het zorgvuldig vervaardigen, reviseren en archiveren van tekeningen van a tot z. De tekenwerkzaamheden hebben betrekking op diverse projecten gericht op de sanering en aanleg van gas, water en elektra netwerken.Onderdeel van jouw takenpakket:· Opstellen van tekeningen volgens de voorschriften, gemaakte afspraken en/of specificaties;· Vastleggen van binnenkomende of uitgaande tekeningen;· Verzorgen van opname van revisiegegevens bij de interne opdrachtgever;· Presenteren van tekeningen bij de externe opdrachtgever na akkoord;· Modificeren van tekeningen in overleg met- of in opdracht van je leidinggevende;· Tijdig signaleren van mankementen en tijdig uitzetten van verbetervoorstellen.

Functie eisen
  • Een afgeronde technische opleiding op MBO niveau (pré richting elektrotechniek);· Bij voorkeur werkervaring als tekenaar in de ondergrondse infra;· Vaardig met AutoCAD (belangrijk);· Communicatief vaardig, zelfstandig, nauwkeurig, inventief en oplossingsgericht;· Woonachtig in de omgeving van Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een innemende werkomgeving;· Een grote gehalte aan zelfstandigheid;· Een ambitieus, middelgroot bedrijf met directe communicatielijnen op alle lagen;· Opties tot doorgroeien en het volgen van opleidingen en cursussen;· Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Info over het bedrijf
Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van infrastructurele projecten. Vakkundigheid en betrokkenheid zijn hierbij kernbegrippen. Zij bestaan uit meerdere werkmaatschappijen, elk met een eigen specialisatie. Zij voeren projecten uit op het gebied van grond-, weg- en waterbouw maar ook kabel-, leiding- en montagewerken. Daarnaast behoren ook projecten onder en langs het spoor en de aanleg van data- en communicatienetwerken tot de kwaliteiten. Een unieke mix van kennis en ervaring! Zij hebben bijna 900 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen in heel Nederland.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals