Continu professionals

Inpakoperator voedingsmiddelen

  • Vacature
MBO
  • Noord-Brabant
Oosterhout
1 augustus 2021

Details van de functie

Logo Je komt te werken in een omgeving waar vegetarische en veganistische producten worden gemaakt dit doe jij door:Machines te bedienen zodat het juiste product van de band afroltOp- en ombouwen van machinesDemonteren van diverse machinesOplossingen van storingen en klein onderhoudControleren van grondstoffenAan- en afvoeren van grondstoffenZorgen voor juiste documentatieSamenwerken met diverse afdelingen zodat het proces goed en efficiŽnt verlooptAansturen en instrueren van productiemedewerkers aan de eigen productielijn

Functie eisen
Om deze functie goed uit te kunnen voeren is het van belang dat jij al enige ervaring het opgedaan in een omgeving waar ook voeding wordt geproduceerd, daarnaast is het fijn als je een technische opleiding hebt afgerond. Het is vooral belangrijk dat jij leergierig bent en dat jij ervan houdt om dingen goed aan te pakken.

Arbeidsvoorwaarden
Hiervoor krijg je natuurlijk ook van alles voor terug, een goed arbeidsvoorwaardenpakket waarin er mogelijkheden zijn tot scholing en ontwikkeling.

Info over het bedrijf
Dit bedrijf is een producent van vegetarische producten, samen met diverse klanten worden op maat gemaakte producten geproduceerd in Oosterhout.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals