Continu professionals

Test Engineer / monteur

Details van de functie

Logo In de functie van Monteur / test engineer ben je betrokken bij alle disciplines binnen de organisatie. Je krijgt de kans om mee te werken aan een vooruitstrevend product binnen een sterk groeiende en dynamische organisatie. Je bent medeverantwoordelijk voor het onderhouden, testen en repareren van machines. Dit houdt in dat je zowel mechanische als elektrische assemblagewerkzaamheden verricht. Uitgevoerde werkzaamheden controleert en test waarbij je afwijkingen rapporteert in materiaal en montage.Je Constateren van verbeterpunten en deze ter spraken brengt. Testen van innovatieve ontwerpen van machines en deze daadwerkelijk inbouwen. Samenwerkt en overlegt met Software-, Hardware-, en Engineering om ideeën uit te wisselen om zo diverse componenten samen te brengen tot een mooi resultaat.

Functie eisen
  • Afgeronde technische MBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Mechanische Techniek;- Aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen de machinebouw;- Probleemoplossend vermogen en in staat om zelfstandig werkzaamheden op te pakken;- Innovatief, je vindt het leuk nieuwe ideeën in te brengen en pakt dingen zelf op;- Je kunt omgaan met druk;- Je bent flexibel, sociaal, gemotiveerd en enthousiast;- Communicatief sterk en zeker niet onbelangrijk: je houdt ervan niet alleen binnen, maar ook buiten te werken.

Arbeidsvoorwaarden
Een baan vol uitdaging binnen een informele nieuwe organisatie! Je wordt van begin tot eind en zelfs nog daarna betrokken bij het proces en horen graag wat jij hebt te zeggen!Daarnaast:- Snel zichtbare resultaten ziet 'live' op het veld;- Ben je actief op het gebied van innovatie en procesoptimalisatie;- Investeren we in de nieuwste innovaties op het gebied van onze machines;- Veel aandacht aan persoonlijke ontwikkelingen en bekijken we samen hoe we jouw carrière kunnen vormgeven;- Hebben we goede arbeidsvoorwaarden passend bij je opleiding en werkervaring;

Info over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een middelgrote machinebouwer in de omgeving van Venray. Alles wordt zelf geproduceerd. Het voordeel is dan ook dat je snel in de werkplaats staat. Er hangt een goede sfeer binnen het bedrijf en je krijgt de kans je te ontwikkelen binnen je vakgebied. Onze opdrachtgever staat bekend als een vooruitstrevende en financieel gezonde organisatie. Een goede werk en privé balans vindt men belangrijk voor haar werknemers.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals