Continu professionals

Verhuurmakelaar

Details van de functie

Logo Als verhuurmakelaar ben je de schakelaar tussen potentiŽle huurders en de woningcorporatie. Jij zorgt ervoor dat de juiste mensen in de juiste woning terecht komen. Dit begint met het aanmelden van de te verhuren woning en het selecteren van best passende huurders. Uiteraard leid je mensen rond en begeleid je ze gedurende het administratieve proces tot aan het tekenen van de huurovereenkomst. Met vertrekkende huurders neem je de staat van de te verlaten woning op en maak je afspraken over eventueel herstel.

Functie eisen
Relevante ervaring opgedaan bij woningcorporaties of binnen het commerciŽle vastgoed.

Arbeidsvoorwaarden
Werk je via mtťnv dan word je altijd verloond volgens de cao Woondiensten. Meestal begint het met een tijdelijke opdracht, vaak gevolgd door een direct dienstverband bij de betreffende woningcorporatie. Zo niet, dan gaan we voor je op zoek naar een aansluitende opdracht bij een andere woningcorporatie in jouw regio.

Info over het bedrijf
mtťnv detacheert professionals bij woningcorporaties. Dit doen wij al jaren met veel plezier en bekwaamheid. Ben jij een ZZP-er of juist op zoek naar een vaste baan? Ook dan verwelkomen wij je graag.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals