Continu professionals

Medewerker Bedrijfsbureau

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
1 augustus 2021

Details van de functie

Logo Waar ga je je voor inzetten?Als werkvoorbereider in omgeving Zuid-Holland, heb je een belangrijke, centrale rol bij de woningcorporatie. Je stelt een projectplanning op en communiceert deze naar de betrokken partijen (bewoners, collega?s uitvoerders en aannemers).Je bent verantwoordelijk voor de planning en je bewaakt deze. Natuurlijk doe je de nodige bijsturing. Aan de hand van jouw planning en het project stel je de woningvoorraad op, en houdt hierbij rekening met budget en levering. Je kan uitstekend uit de voeten met budgetbewaking en kan dit rapporteren en onderbouwen

Functie eisen
Wie ben jij?Een communicatief sterke collega die maatschappelijk betrokken is. Je hebt een MBO diploma (niveau 4) in de richting van Bouwkunde. Met jouw werkervaring kan je aantonen dat je planmatig en gestructureerd te werk gaat. Een onderhandeling met een leverancier ga je niet uit de weg en je houdt nauwkeurig bij waar je projectmatig staat. De bewoners hou je goed op de hoogte en kan dit geruststellend verwoorden.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris conform schaal G32 tot 36 uur per weekUitzicht op vast dienstverband

Info over het bedrijf
Je werkt mee aan een groot maatschappelijk doel en leefbaarheid in de wijk. Je bent bij een woningcorporatie onderdeel van een bijzondere omgeving waarbij jouw bijdrage verschil maakt!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals