Continu professionals

Technisch Administratief Medewerker

Details van de functie

Logo Op zoek naar een nieuwe baan waar jij je administratieve vaardigheden kunt inzetten waarbij je niet alleen onderdeel bent van een organisatie maar ook werkt aan een maatschappelijk doel? Lees dan snel verder. Als technisch administratief medewerker neem je reparatieverzoeken in behandeling en zorg je er voor dat deze bij de juiste reparatie- of onderhoudsbedrijven uitgezet worden. Je weet overzicht te houden en bij onverwachte reparatieverzoeken weet je prioriteiten te stellen. Naast het in behandeling nemen van reparatieverzoeken beheer je de planning voor collega?s van het planmatig onderhoud en zorg je voor een juiste verwerking in het systeem. Zie jij een uitdaging in bovenstaande omschrijving? Reageer dan snel op deze vacature.

Functie eisen
MBO werk- en denkniveauMinimaal 2 jaar werkervaring in een relevante functieAdministratieve vaardighedenCommunicatieve vaardighedenBij voorkeur technische kennis

Arbeidsvoorwaarden
Passend conform CAO Woondiensten en werkt maximaal 36 uur per week

Info over het bedrijf
Voor meerdere woningcorporaties in Zuid-Holland zijn we doorlopend op zoek naar ervaren technisch administratief medewerkersAls HR-dienstverlener richten wij ons al meer dan 20 jaar uitsluitend op de woningcorporatiesector en de mensen die er werken. Werken in de wereld van woningcorporaties is namelijk iets bijzonders. Je beoefent niet alleen een vak. En je bent niet alleen onderdeel van een organisatie. Je draagt ook een steentje bij aan een groter, maatschappelijk doel. Betaalbare huisvesting. Woongenot. Leefbaarheid in de wijk.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals