Continu professionals

Logistiek supervisor

Details van de functie

Logo Een gave baan als logistiek leidinggevende bij een groeiende logistieke onderneming combineren met voldoende aandacht voor je privéleven? Gewoon in dagdienst dus en zonder altijd te moeten overwerken? Het is écht mogelijk! Lees snel verder om te kijken of deze kans ook voor jou is weggelegd.Jij zorgt er als logistiek leidinggevende dat het proces in het warehouse soepel en effectief verloopt. Je wordt verantwoordelijke gesteld voor het aansturen van een team, voert logistiek administratieve werkzaamheden uit en gaat meedenken in het verbeteren van het logistieke proces. Jullie werkgebied is momenteel de Benelux en jullie klanten zitten voornamelijk in de bouw en automotive. Vanwege de ambitieuze uitbreidingsplannen is er behoefte aan ondersteuning.

Functie eisen
Voor deze uitdagende functie heb jij de nodige flexibiliteit, collegialiteit en doorzettingsvermogen nodig. Klaar staan voor je collega?s zit hier in het DNA. Net als gewoon zeggen waar het op staat. Het is daarnaast belangrijk dat je moeiteloos kan schakelen tussen organisatorische communicatie met verschillende belanghebbenden, zowel binnen als buiten de organisaite.MBO werk- en denkniveau met een logistieke achtergrond, pré voor een afgeronde logistieke opleiding;Ervaring met het aansturen van een team in een logistieke omgeving;Communicatief sterk in het Nederlands, Engels & Duits. Spreek je ook nog Frans, dan is dat mooi meegenomen;In het bezit van een hef- & reachtruck certificaat en rijbewijs CE is een grote must;Kennis van relevante WMS systemen.

Arbeidsvoorwaarden
Deze werkgever hecht evenveel waarde aan de zakelijke ontwikkeling van werknemers als aan hun persoonlijke groei. Daarom hanteren ze fatsoenlijke werktijden en hou jij voldoende tijd over voor sport, plezier en ontspanning naast je werk. Binnen jouw team ga je overigens ook een hoop plezier hebben, maak je daar geen zorgen over.Deze werkgever biedt je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij de altijd gunstige Beroepsgoederenvervoer CAO wordt gevolgd.Marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waarde;Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform Beroepsgoederenvervoer CAO;Werken in dagdienst en slechts incidenteel overwerk;Veel aandacht voor jouw ontwikkeling;Ambitieuze en gezellige collega?s die voor je klaar staan.

Info over het bedrijf
Met 60 vrachtwagens, 85 opleggers en 4.000m2 aan opslagcapaciteit is dit een logistiek dienstverlener van formaat. Ze zijn gehuisvest in een keurig professioneel pand, wat jou een inspirerende werkplek geeft. Als onderneming maken ze deel uit van een grotere organisatie die alles bij elkaar nog eens tien keer zoveel opslagcapaciteit heeft. Op het kantoor in Maastricht heerst een sfeer van samenwerking en loyaliteit naar elkaar. Heb je zelf even niks te doen? Dan spring je bij voor je collega?s. Dat doen ze allemaal bij elkaar, waardoor een hecht team is ontstaan. De manager is een beleefde, welbespraakte man die jou altijd exact laat weten hoe de vork in de steel zit. De lijntjes zijn hier kort en de communicatie is recht door zee.
Gerelateerde opleidingen:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals