Continu professionals

Customer Service Nederlands

Details van de functie

Logo In jouw functie ben je voornamelijk bezig met de informatievoorziening richting afzenders of ontvangers, denk aan distributiecentra en transporteurs. Het gaat dan met name om het onderzoeken en beantwoorden van vragen over verschillende leveringen. Bij problemen dient uiteraard ook een gedegen oplossing te worden gevonden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een goede verwerking van informatie in het systeem en stel je de leiding op de hoogte over eventuele bijzonderheden.

Functie eisen
Voor deze uitdagende functie heb jij de nodige flexibiliteit, accuratesse, verantwoordelijkheid en stressbestendigheid nodig. Klaar staan voor je collega?s zit hier in het DNA. Net als gewoon zeggen waar het op staat. Het is daarnaast belangrijk dat je moeiteloos kan schakelen tussen organisatorische communicatie met transporteurs en distributiecentra en strategische communicatie met collega?s en directie.Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding, richting administratie/logistiek;Relevante werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré;Beschikbaar om te werken tijdens kantoortijden!

Arbeidsvoorwaarden
Deze werkgever hecht evenveel waarde aan de zakelijke ontwikkeling van werknemers als aan hun persoonlijke groei. Binnen jouw team ga je overigens ook een hoop plezier hebben, maak je daar geen zorgen over. Deze werkgever biedt je een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij de altijd gunstige Beroepsgoederenvervoer CAO wordt gevolgd.Marktconform salaris op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waardeAantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform Beroepsgoederenvervoer CAOVeel aandacht voor jouw ontwikkelingAmbitieuze en gezellige collega?s die voor je klaar staan

Info over het bedrijf
De organisatie waar jij terecht komt vloeit voort uit een hecht en sterk groeiend familiebedrijf. De uit het noorden afkomstige organisatie is momenteel gevestigd op het industrieterrein te Holtum-Noord. Een locatie met een perfecte ligging voor transport naar zowel Nederland als het buitenland. Ze zijn actief voor een grote Nederlandse winkelketen met verschillende vestigingen in Europa!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals