Continu professionals

Servicemonteur WTB

Details van de functie

Logo Als zelfstandig servicemonteur vind je het heerlijk om zelf uit te zoeken waar het technische probleem zit en wat de beste oplossing is. Geen uitdaging is te gek voor jou. Denk je nu eens in hoe mooi het zou zijn als je daarnaast ook nog aan de basis mag staan van een geheel nieuw team van servicemonteurs in de regio Heemskerk! Dat is pas een uitdaging! Kun je het aan denk je? Lees dan snel verder. Als Servicemonteur werktuigbouwkunde installeer je nieuwe installaties, voer je onderhoud uit en doe je aanpassingen aan bestaande installaties. Daarnaast bouw je allerlei constructies ter ondersteuning. Je werkt voor waterzuiveringen, drinkwaterbedrijven en industriŽle waterstromen. Zeer afwisselend werk dus, waarbij je elke dag je steentje bijdraagt aan schoon drinkwater bij jou in de regio.

Functie eisen
Je werkt in projecten waar verschillende technische disciplines samenkomen. Daarom is het erg belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar ook dat je een echte teamplayer bent. Je bent proactief en kan de verantwoordelijkheid aan van een servicegerichte baan. Het zal je niet verbazen, maar regelmatig autorijden is voor jou als servicemonteur ook geen enkel probleem. Voor deze technische uitdaging moet je minimaal op MBO niveau 3 kunnen werken en heb je een technische opleiding nodig. Relevante werkervaring en is belangrijk omdat het om een nieuw te vormen team gaat. De nodige mankracht voor uitgebreide inwerktrajecten is er simpelweg nog niet. Ervaring met pompinstallaties en leidingwerk is zeker een prť. Herken jij jezelf hierin en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden? Reageer dan snel!∑ Je hebt een afgeronde MBO opleiding in een technische richting∑ Alles wat je nog niet kan of weet, wil je me alle liefde bijleren∑ Je hebt de verantwoordelijkheid en collegialiteit die voor deze functie nodig zijn

Arbeidsvoorwaarden
Je krijgt niet alleen de kans om als servicemonteur aan technische installaties te werken in een zeer belangrijk vakgebied. Je gaat ook de unieke ervaring meemaken van het opzetten van een nieuw team. Geen zorgen, je komt bij een grote landelijke speler terecht dus alles zal tot in de puntjes geregeld zijn. Jij hoeft alleen de klanten tevreden te houden. En te genieten van een afwisselende baan met fijne collega?s natuurlijk. Als Servicemonteur WTB kun je rekenen op:∑ Een degelijk salaris welke kan oplopen tot EUR 3600 bruto per maand∑ Degelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het vergoeden van al je reisuren∑ Aanvullende vrije dagen in de vorm van ATV∑ Concrete doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie∑ Alle opleidingen en cursussen die je nodig hebt Het gaat om een fulltime functie waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacature en het bedrijf. Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik zelf verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf
Je komt terecht bij een toonaangevende specialist binnen de watersector. Samen met jouw 60 collega?s zorg je ervoor dat vele drinkwaterbedrijven en waterschappen elke dag weer schoon en gezond water kunnen leveren. Om de dynamiek tussen collega?s optimaal te benutten is het bedrijf opgedeeld in verschillende specialismes. Jij gaat aan de slag bij het team van Drinkwater Techniek. Jullie zijn een vaste service leverancier van verschillende grote klanten, wat jou en al je collega?s financiŽle stabiliteit biedt. Alle werknemers in deze technische organisatie focussen zich op hun werk voor de klant en maken zich verder nergens zorgen om.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals