Continu professionals

Projectleider elektrotechniek

Details van de functie

Logo De projectleider elektrotechniek is verantwoordelijk voor de technische en financiŽle voortgang van het project, of meerdere projecten. Deze hebben een omvang tussen de EUR100.000,- en EUR1 miljoen euro.Als projectleider bent u betrokken vanaf de uitvoering tot en met de oplevering. U verzorgt de noodzakelijke planningen en bewaking hiervan en bent aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Intern zorgt u voor een goede communicatie tussen verschillende medewerkers op het bedrijfsbureau en de uitvoering. U geeft op een coachende manier leiding waarbij u zoveel mogelijk rendement uit uw werkzaamheden probeert te behalen.Daarnaast bestaan uw werkzaamheden uit onderstaande punten:U Verzorgt de goedkeuring op tekening en parafeert deze voor uitvoering van diverse projecten;Verzorgt offerteaanvragen en beoordeelt deze;Verzorgt de aanvragen voor benodigde goedkeuring zoals Nutsbedrijven e.d.;Zorgt voor tijdig gereedkomen van de werkbegrotingen;Werkt meer- en minderwerk en stelposten uit en houdt hiervan periodiek financiŽle overzichten bij;Is verantwoordelijk voor de uitvoering van het vastgestelde personeels-, Arbo en kwaliteitsbeleid en een goede motivatie van de medewerkers;Vertegenwoordigt indien nodig het bedrijf in alle voorkomende vergaderingen van zijn projecten.

Functie eisen
Als ervaren projectleider beschikt u over de volgende functie-eisen:MBO elektrotechniek, aangevuld met afgeronde MIT-E (HBO-Elektrotechniek is een prť);U heeft aantoonbare jarenlange ervaring als projectleider in utiliteitSterke organisatorische en leidinggevende capaciteiten;Goede contactuele eigenschappen en commercieel inzicht;

Arbeidsvoorwaarden
U komt terecht in een gestructureerde, professionele werkomgeving. Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO maken deel uit van de functie. Daarnaast krijgt u een auto van de zaak ter beschikking gesteld.

Info over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een middelgroot bedrijf gespecialiseerd in elektrotechnische installaties welke zowel in utiliteit als woningbouw actief is. De werkvoorraad van het bedrijf ziet er positief uit voor het komende jaar en met name hierdoor is er uitbreiding mogelijk in de vorm van een ervaren projectleider elektrotechniek.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals