Continu professionals

Monteur Service (Waalwijk, Tilburg, Breda, Rotterdam)

  • Vacature
MBO
  • Noord-Brabant
Tilburg
21 september 2021

Details van de functie

Logo Wij zijn op zoel naar servicemonteurs voor de regio's: · Waalwijk;· Tilburg; · Breda;· Rotterdam; Als Monteur krijg je een vast aandachtsgebied toegewezen. De werkzaamheden hebben betrekking op het onderhouden, repareren, keuren en testen vandeuren en het incidenteel monteren hiervan. In je tablet kun je de gegevens van je opdrachten vinden, bijvoorbeeld de klantgegevens en of het om een storing, onderhoud of reparatie gaat. Bij de klant aangekomen vraag je eerst goed door, zodat je precies weet wat er aan de hand is. Van daaruit ga je op een methodische manier te werk. Je bent hiervoor in het bezit van diverse tools, zoals handleidingen, gereedschap en reserve onderdelen. Als je er zelf niet uit komt kun je altijdeen collega Monteur of één van de Technisch specialisten van onze helpdesk benaderen. Tot slot geef je de klant terugkoppeling over de uitgevoerde werkzaamheden en adviseer je met betrekking tot mogelijk preventief onderhoud. Zodra je de werkopdracht afgerond hebt neem je contact met de Planner op. Je werkt voornamelijk zelfstandig, maar sommige klussen voer je met een collega uit. De technieken die je in je werk tegenkomt zijn zeer divers en kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn.

Functie eisen
Je hebt een afgeronde technische beroepsopleiding, bij voorkeur elektrotechniek of werktuigbouwkunde. Je hebt een pre als je al enige ervaring als Monteur hebt. Je bent pro-actief, communicatief, oplossingsgericht en denkt in mogelijkheden waardoor je de klant goed kunt adviseren. Je bent woonachtig in de genoemde regio (maximaal 30 minuten reisafstand) en bent in het bezit van rijbewijs B. Tot slot ben je bereid om maximaal één keer in de zes weken een volledige week storingsdienst te draaien. In 40% van de gevallen kan de klant de storing, door middel van jouw telefonische ondersteuning, zelf (tijdelijk) oplossen.

Arbeidsvoorwaarden
  • Een gevarieerde baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief.· Een werkbus, smartphone en tablet.· De mogelijk om een opleiding of training te volgen.· Een goed salaris.· Prima pensioensregeling.· Gunstige premies voor een verzekering tegen inkomstenderving bijarbeidsongeschiktheid (WIA Metalektro)· Cafetariaregeling (keuze uit deelname aan fietsplan, bedrijfsfitness en nog een aantalandere opties)· Leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging.

Info over het bedrijf
Het Betreft een industriële organisatie die zich richt op poort oplossingen. Een landelijk gerichte organisatie die deel uitmaakt van een internationale holding.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals