Continu professionals

Werkvoorbereider / Projectleider

Details van de functie

Logo In deze combinatiefunctie Werkvoorbereider / Projectleider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de realisatie van diverse hoogwaardige projecten op technisch, financieel en administratief vlak. Je staat in voor een goede en efficiŽnte planning, coŲrdinatie en organisatie van de projecten, daarnaast onderhoudt je hierbij nauw contact met opdrachtgevers, leveranciers, het bouwteam en onderaannemers. Je stuurt op goede wijze het team aan van architecten, tekenaars, constructeurs en diverse adviseurs en zorgt voor een goede opvolging en bewaking van de planning en het budget. Aan de andere kant rapporteer je rechtstreeks aan de directie, je zorgt ook dat je de administratieve afhandelingen goed op orde hebt en bij dit alles controleer en bewaak je zorgvuldig de hoge kwaliteit van het werk, die onze opdrachtgever verwacht.

Functie eisen
Herken jij jezelf in onderstaand profiel? Solliciteer direct!Je hebt minimaal HBO denk/werkniveau.Je kan terugblikken op enkele jaren als projectleider bouw of hebt ervaring als werkvoorbereider, calculator, assistent projectleider en de ambitie om door te groeien tot volwaardig projectleider.Je bent representatief, bezit goede communicatieve vaardigheden en de nodige verantwoordelijkheidszin.Je stelt alles in het werk om deadlines te halen.Je bent een initiatiefnemer en beschikt over leidinggevende capaciteiten.Je houdt van aanpakken, kan tegen stress en hebt geen 9 tot 5 mentaliteitJe pakt de zaken serieus aan, met een dosis humor en een frisse blik.

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een fulltime functie, waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Bij deze onderneming wordt veel geÔnvesteerd in de persoonlijke ontwikkeling en coaching van hun medewerkers. Dat past natuurlijk perfect bij een groeiende organisatie. In de functie van Werkvoorbereider / Projectleider kun je onder andere rekenen op:∑ Een bruto maandsalaris tussen EUR 4000 - EUR 4500, op basis van jouw werkervaring en toegevoegde waarde∑ Een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden conform de cao Bouw UTA∑ 15 aanvullende vakantiedagen in de vorm van ADV∑ Een mobiele telefoon, laptop en alle andere zaken die jij nodig hebt om fijn te werken∑ Een werkgever die jouw werkplezier voorop stelt

Info over het bedrijf
Voor een gerenommeerde aannemer in Midden-Limburg zijn wij vanuit Continu ter uitbreiding op zoek naar een ervaren Werkvoorbereider / Projectleider. Het betreft een middelgrote aannemer die actief is in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Oog voor detail, duurzame oplossingen, jarenlange ervaring, innovatief en flexibiliteit kenmerken onze opdrachtgever. Korte lijnen en duidelijke communicatie zorgen voor een fijne samenwerking binnen dit familiebedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals