Continu professionals

Projectleider E

Details van de functie

Logo Je hebt contact met de klant om werk in kaart te brengen, offertes uit te brengen en de opdrachten te formaliseren.Je werkt zelfstandig technische voorstellen uit en zet deze samen met de werkvoorbereider om in benodigde middelen, materialen en mankracht.Na opdrachtverwerving stel je het projectbudget op en verzorg je een efficiŽnte planning met benodigde materialen en mankrachten.Je geeft sturing aan de werkvoorbereider en de collega?s van de buitendienst.Je houdt de verschillende belangen in balans, waarbij je rekening houdt met de klanttevredenheid, de kwaliteit en veiligheid alsmede het financiŽle rendement.

Functie eisen
Aantonende ervaring in de installatietechniekTechnische opleiding op MBO niveau 4, MIT-E/WKlantgerichte instelling en goede communicatieve eigenschappen en een representatieve houdingJe beschikt over goede commerciŽle inzichten, sociale vaardigheden en empathisch vermogenRuime kennis van technische W+E-installaties is een prťGoede beheersing van de Nederlandse taalU kunt goed overweg met een computer en heeft kennis van de Officepakketten (o.a. Word en Excel)

Arbeidsvoorwaarden
Naast een veelzijdige baan in een uitdagende en toenemende markt bieden wij een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden, passend bij deze baan. ze zijn er van overtuigd dat gespecialiseerde en geŽnthousiasmeerde medewerkers de pijlers zijn voor het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen.

Info over het bedrijf
Het bedrijf is een technische dienstverlener, hun focus is gericht op E- en W-installaties in nieuwbouwwoningen, utiliteit en renovatie dit doen ze voor zakelijke partners, particulieren en woningbouwverenigingen. het bedrijf is een klantgerichte organisatie waarbij samenwerking met relaties en leveren van betrouwbare kwaliteitsinstallaties voorop staan. intern hechten ze veel waarde aan kennisdelen als je hier komt werken dan willen ze graag dat je je zelf gaat ontwikkelen en ontplooien. op den duur krijg je interessante doorgroei mogelijk heden aangeboden.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals