Continu professionals

Technische ontwikkelaar gezocht in de omgeving van Den Haag

Details van de functie

Logo De technisch ontwikkelaar coŲrdineert de technische uitwerking van de bouwplannen vanaf het schetsontwerp tot en met de start van de bouw. Het is een interessante functie waarbij je naast het technische aspect ook commercieel en creatief moet zijn. Je bent verantwoordelijke voor het totale voorbereidingsproces. Vanaf de calculatiestukken, contractvorming, engineering en planning ben je betrokken bij het project tot aan de start bouw. Dit kan een project zijn vanuit de aanbestedingsmarkt, maar ook in bouwteam of vanuit (eigen) projectontwikkeling. Dit kan zijn vanuit bestek en tekeningen, maar ook is het mogelijk dat je vanuit schetsontwerp een plan mag maken.Het managen van de verschillende belangen van alle betrokkenen zowel intern als extern is jouw uitdaging.Je bent in staat de wensen van de klanten te vertalen naar kansen binnen het project.Je analyseert de risico?s en bedenkt strategieŽn om het plan haalbaar te maken. Daarnaast ben je leading wat betreft de kosten, maar ook tijdens de selectie van de inkooppartners van het project. Ook begeleid je het vergunningstraject, ontwerp, technische omschrijving en bouwmethodieken.

Functie eisen
HBO werk- en denkniveau Relevante werkervaring Bekent met de nieuwste IT software voor de bouwBen je ook nog eens marktgericht, creatief en gestructureerd? Dan zoeken wij jou!

Arbeidsvoorwaarden
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden!Bouw CAO15 ADV + 25 vakantiedagenBPF pensioenUitgebreide mogelijkheden om je kennis en ervaring verder te ontwikkelen onder begeleiding van cursussen en opleidingen.

Info over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een modern familiebedrijf. De projecten die zij doen richten zich op nieuwbouw, verbouw en projectontwikkeling. Ze produceren huisvestigingen, maar faciliteren ook woon- en leefbehoeften. Naast dat er een hands on mentaliteit heerst, wordt er veel tijd genomen voor informele borrels en activiteiten.
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals