Continu professionals

Customer Service Medewerker logistiek proces

Details van de functie

Logo Wil jij samen met een jong team van customer service specialisten meegroeien met dit ambitieuze internationale bedrijf? En haal jij energie uit samenwerking en de verantwoordelijkheid dragen voor het gehele logistieke proces? Lees dan snel verder, want dit is de perfecte kans voor jou!Jij bent hier als customer service medewerker verantwoordelijk voor je eigen accounts. Je leert de contactpersonen van deze bedrijven goed kennen en bouwt een hechte band met ze op. Jij laat het proces zo goed mogelijk verlopen, vanaf het moment dat de order binnenkomt totdat deze het warehouse weer verlaat. Jij informeert de klant over de status van het pakketje en zorgt dat het snel en efficiŽnt afgehandeld wordt. Je hebt een zeer afwisselende baan waarin je met grote internationale bedrijven en allerlei uitdagingen te maken krijgt. Het maakt niet uit wat het probleem van de klant is, jij lost het op!

Functie eisen
Jij bent klantgericht, communiceert makkelijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Dit zijn de drie belangrijkste kenmerken voor jou als visitekaartje richting de klant. Daarnaast zijn probleemoplossend vermogen en eigen initiatief eigenschappen die je zeker gaan helpen in deze baan. Herken jij jezelf hierin en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden? Solliciteer dan direct want deze vacature zal niet lang open blijven staan! ∑ Minimaal 1 jaar werkervaring binnen een logistiek/transport bedrijf als customer service medewerker.∑ Vanwege de verantwoordelijkheid binnen de functie wordt er minimaal MBO niveau 4 in de richting van administratie, commercieel of Logistiek gevraagd. ∑ Het spreken en schrijven van de Nederlandse taal is een must. Dit omdat je contact hebt met Nederlandstalige klanten.

Arbeidsvoorwaarden
Jij krijgt hier de kans om bij een groeiend bedrijf aan de slag te gaan. Je werkt met verschillende klanten, wat een fijne dynamiek geeft. Het is een verantwoordelijke functie en dat zie je ook terug in je arbeidsvoorwaarden. Daarom kun je als Customer Service Medewerker onder andere rekenen op:∑ Een marktconform maandsalaris op basis van ervaring en opleiding∑ Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden∑ Aandacht voor een goede werk-privť balans∑ Doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting teamleider∑ Een team van gezellige collega?s om je heenHet gaat om een fulltime functies waarbij je uiteindelijk de vaste kern van het bedrijf gaat versterken. Continu Professionals begeleidt je voor, tijdens en na de gesprekken richting je nieuwe baan. Wij weten alles over deze vacatures en de bedrijven. Wij zorgen er samen met jou voor dat je goed voorbereid de sollicitatieprocedure in gaat. Welke vragen zijn handig om te stellen? Welke dresscode hanteren ze? Welke vragen kan ik verwachten? Wij weten het allemaal en helpen je om alles uit het gesprek te halen.

Info over het bedrijf
Op een logistieke hotspot aan de rand van Eindhoven ligt het warehouse waar jij werkt. Het is een mooi en modern gebouw waar ze pas net gevestigd zijn. Jouw werkplek is op de 1e verdieping op een kantoorafdeling waar je samen met je directe collega?s zit. Tijd voor een praatje is er altijd. Hier begint jouw werkdag. Het bedrijf verzorgt voor enkele grote bedrijven de opslag en verzending van goederen naar particuliere en zakelijke klanten. In je pauze loop je de trap weer af en ga je naar de moderne kantine. Je luncht met collega's en speelt daarna een potje biljart of tafelvoetbal. Wanneer het lekker weer is kan je in de mooie tuin van de zon genieten. Na de pauze ga je weer naar boven en zorg je dat de orders doorgestuurd worden naar het warehouse. Op de werkvloer hangt een gezellige sfeer en tegelijkertijd wordt er ook hard doorgewerkt. Op drukke dagen zal je zelfs de directeur van de vestiging zien meewerken op de vloer. Iedereen helpt elkaar binnen dit bedrijf.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals