Sensire

Opleidingsplek Hbo-V

Details van de functie

Logo Wat ga je doen?
Tijdens de opleiding combineer je werken en leren. De opleiding duurt 2,5 - 3 jaar en gedurende de opleiding werk je minimaal 24 uur per week in de zorg. Je exacte werkzaamheden hangen af van de fase van de opleiding waarin je zit. Daarnaast volg je 1 dag per week onderwijs. De theorie wordt aangeboden door het Saxion in Enschede of Deventer of de HAN in Nijmegen. Van je directe collega’s leer je iedere dag hoe je de theorie in de praktijk toe kan passen. Houd naast je werk en schooldag rekening met gemiddeld 10 tot 20 uur per week studiebelasting in eigen tijd. De opleiding start per september 2021.

We vinden het belangrijk dat je tijdens je opleiding kennis maakt met verschillende facetten van de zorg. Je gaat dit doen in de vorm van een opleidingscarrousel, waarbij je verschillende leerwerkplekken ziet tijdens je opleiding. Dit helpt je ook om uiteindelijk een passende keus te maken voor een werkplek na diplomering. Daarom ga je tijdens je leerwerktraject ervaring opdoen in zowel onze woonzorglocaties, binnen Sensire Wonen met Zorg genoemd. Daar maak je kennis met zowel somatische zorg als psychogeriatrische zorg. En je gaat aan de slag in de wijk, Zorg Thuis genoemd.

Wie ben jij?

We verwachten van jou dat je leergierig bent, dat je bereid bent om te investeren in jezelf, kritisch naar jezelf kan kijken en zelf de verantwoordelijkheid neemt om de opleiding succesvol af te ronden. Tot slot ben je een echte teamplayer.

Daarnaast vragen wij van jou de volgende praktische zaken:
  • je bent in het bezit van (minimaal) het diploma Verpleegkundige niveau 4 (of gelijkwaardig) met BIG registratie;
  • je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer;
  • je kunt bij indiensttreding een VOG overleggen.


Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

We bieden jou een leerarbeidsovereenkomst. Dit betekent dat wij de volledige verplichte studiekosten (les-en boekengeld) voor onze rekening nemen. Daarnaast word je gedurende je opleiding ingeschaald in FWG 45. (€2419 tot €3264) o.b.v. 36 uur, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering) conform cao VVT. Als tegemoetkoming in de tijd die je investeert in je opleiding, ontvang je een lestijdvergoeding in vorm van een studietoelage.

Op dit moment hebben we ruimte voor hbo-V leerlingen in de volgende regio’s; Zutphen, Bronckhorst, Twello/Voorst.

Na het ontvangen van je hbo-V diploma zijn er binnen Sensire diverse mogelijkheden om aan de slag te gaan. Als net afgestudeerde professional kun je aan de slag als Wijkverpleegkundige. Met behulp van het ontwikkeltraject wijkverpleegkundig meesterschap groei je naar een volwaardig wijkverpleegkundige.

Binnen Wonen met Zorg kun je, met een dosis praktijkervaring in je rugzak, de stap naar Senior Teamverpleegkundige maken of je verder specialiseren in je vak.

Wil je in aanmerking komen voor één van de opleidingsplekken?

Om in aanmerking te komen voor één van de opleidingsplekken kun jij tot en met zondag 6 juni je interesse kenbaar maken.

De procedure ziet er als volgt uit;
  • Versturen van je sollicitatie (cv en motivatiebrief);
  • De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 17 juni in Varsseveld;
  • Maken assessment (capaciteiten- en persoonlijkheidstest) bij Vidacto in Arnhem;
  • ​​​​Een kennismakingsgesprek bij het team waar je start met je leerwerkplek.

Heb je eerst nog vragen?

Neem dan contact op met Sanne Raaijmakers [klik hier voor het telefoonnummer] of Heidi Wijgman [klik hier voor het telefoonnummer] , beide adviseur Werving & Selectie.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Sensire