Consolid

Vrachtwagenchauffeur CE Stukgoed, Nijmegen

Details van de functie

Logo Voor onze opdrachtgever in Nijmegen zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met het CE Rijbewijs. Je gaat namelijk aan de slag op de trekker oplegger. De opdrachtgever is actief in verschillende deelmarkten van de transport waaronder stukgoed en winkeldistributie. Vanuit de standplaats Nijmegen worden dan ook verschillende soorten ritten gereden. Hierdoor kan je jouw werkzaamheden zelf bepalen. Jij kiest of je in aanmerking wil komen voor het rijden met stukgoed of voor het rijden in de winkeldistributie.

Kortom: voor ieder wat wils!

Welke variant je ook kiest, 1 ding is zeker: je bent zeker van werk en inkomsten. Je ontvangt namelijk direct bij aanvang een contract voor bepaalde tijd met een urengarantie. Mocht je meer uren werken dan jouw urengarantie in je contract dan krijg je deze uiteraard ook gewoon betaald.

Ben jij de vrachtwagenchauffeur met het CE Rijbewijs die wij zoeken? Solliciteer dan gelijk! Je kan ook via Whatsapp contact met mij opnemen over de functie. Dit kan op het volgende telefoonnummer: [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden

Bij deze fulltime baan horen de volgende arbeidsvoorwaarden:
  • Bruto maandloon dat oploopt tot maximaal EUR2662,40
  • 8,33% Vakantiegeld
  • 25 Vakantiedagen
  • Contract met uren garantie, dus zekerheid van inkomen
  • Gratis nascholing code 95
  • Goede pensioenregeling bij Stipp
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid