Faber personeelsdiensten

Onderhoudsschilder

  • Vacature
  • Fulltime baan
MBO
  • Gelderland
Eerbeek, Nederland
25 juli 2021

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Als schilder bij Bart Dijkhof glas, schilder en spuitwerken, ga je aan het werk bij de mooiste projecten. VariŽrend van een grote villa, een afgelegen boerderij of een prachtig bedrijfspand. Je gaat aan het werk met de beste producten. Een hoogwerker of steiger staan tot je beschikking. Werk je een dagje binnen? Alle benodigdheden om kwaliteit te leveren staan paraat. Als schilder is geen dag hetzelfde! Kortom een uitdagende functie waarin je jezelf kan ontwikkelen. In een team van 10 gemotiveerde vak schilders en 2 spuiters waar kwaliteit en werklust centraal staan kun jij je met plezier naar je werk. Het bedrijfspand van Bart Dijkhof glas, schilder en spuitwerken staat als visitekaartje voor het mooie werk dat je maken.

Ben jij de kandidaat?
Ben jij de gemotiveerde schilder die graag wilt blijven leren? We worden blij van communicatief vaardige schilders met oog voor detail. Je werkt netjes met liefde voor het schildersvak. Je gaat pas tevreden naar huis als de klant tevreden is. Over klanten gesproken: je werkt veel bij mensen thuis. Het spreekt dus voor zich dat je communicatief vaardig bent en netjes met de klant communiceert. Als schilder ben jij ten slotte het visitekaartje van het bedrijf.

Als het gaat om kwalificaties zoeken wij een particuliere schilder die de schildersvakopleiding succesvol heeft afrond of een aantal jaar ervaring als particuliere schilder heeft opgedaan. Een auto en rijbewijs is prť, net als een VCA-certificaat. Deze laatste kun je namelijk ook via ons halen.

Wat wij bieden
Wij bieden een leuke werkplek met een prettige werksfeer en ruimte om jezelf te blijven verbeteren. Het betreft een baan voor langere tijd wellicht met een vast contract in het vooruitzicht. Het is mogelijk om een bedrijfsauto mee te krijgen of om te carpoolen met een collega Schilder, altijd gezellig! Verder geniet je als Schilder van de volgende arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tussen de EUR 2.400,- en EUR 3.500,- bruto per maand. De hoogte van het salaris hangt af van het aantal jaar dat jij ervaring hebt als Schilder.
- Kies zelf waar jij graag je pensioen wilt opbouwen: STIPP of BPF Schilders.
- Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij ons kunnen je kiezen uit verschillende cursussen die je kunt volgen om nog een betere Schilder van jou te maken!
- Al van ons spaarsysteem gehoord? Met elk gewerkt uur kun jij bij Faber Personeel sparen voor leuke cadeaus en dagjes weg! Denk hierbij aan schuurmachines draadloze oordoppen of een bouwradio.
  • Wil jij graag een extraatje bijverdienen? Stuur dan alle (aankomend) Schilders, timmermannen en metselaars die jij kent naar ons toe! Dan jij kun jij namelijk een bonus van EUR 250,- verdienen (per persoon!)

Waar jij gaat werken

Niets is ons te gek en afspraak is afspraak is vertelde directeur Ronald Dijkhof. Jouw toekomstige werkgever is gespecialiseerd in het realiseren van schilderwerken in het hogere segment. Naast schilderen zijn ze ook gespecialiseerd in glas zetten en spuitwerk. Sinds 1984 is dit prachtige familiebedrijf als een gevestigde naam in de regio. Samen met een aantal collega's, werken ze voor leuke klanten en zul je, je snel thuis voelen. De directeur komt zelf ook vaak op de klus. De schilders in dit bedrijf zijn niet zomaar werknemers, ze worden beschouwd als familie. Er heerst een zeer informele sfeer waar veel lol wordt gemaakt maar ook hard wordt gewerkt. Bart Dijkhof is een erkend Onderhoud NL schilder.

Meer weten?
Ben jij nieuwsgierig en enthousiast geworden over de mogelijkheden bij Faber? Solliciteer dan snel op deze functie! Heb je vragen of twijfel je nog of deze vacature bij je past? Dan mag je altijd contact opnemen met Willem van de Louw – [klik hier voor het telefoonnummer] of mailen naar [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten