Faber personeelsdiensten

Tegelzetter

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Ben jij de tegelzetter die op zoek is naar een leuke en uitdagende baan waar een goed salaris tegenover staat? Dat is precies wat wij bieden! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een tegelzetter waar jouw vakmanschap en input zeer gewaardeerd gaan worden. Je komt te werken bij een klein tegelzetbedrijf die gespecialiseerd is in het bieden van totaaloplossingen. Zo houden ze zich bijvoorbeeld bezig met het plaatsen van complete badkamers, keukens en toiletten, inclusief het installatiewerk.

Jij gaat zelfstandig op pad en gaat je bezig houden met plaatsen van wand- en vloertegels. Je gaat werken met keramische en natuurstenen tegels en je komt zowel bij de mensen thuis als bij bedrijven over de vloer. Ook neemt onze opdrachtgever opdrachten aan voor de grotere aannemers, waardoor je op (grote) nieuwbouwprojecten gezet kan worden. Een heel erg afwisselende baan dus!

Ben jij de kandidaat?
Omdat jij vaak zelfstandig neergezet gaat worden heb je als tegelzetter wel wat ervaring opgebouwd binnen het vak. De projecten zijn verdeeld over heel Zeeland, daarom is het een vereiste dat je een rijbewijs hebt.

Wat wij bieden
Je bent van harte welkom bij Faber Personeel en dat willen wij ook graag laten blijken. Dit begint natuurlijk met een goed salaris. Afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten als tegelzetter bieden wij een salaris tussen de 2.500,- en 3.200,- bruto. Daarnaast hechten wij ook veel waarde aan zekerheid. zo krijg je bij ons bij goed functioneren een vaste aanstelling, bouw je bij ons vanaf dag n pensioen op en word je doorbetaald tijdens feestdagen en ziekte.

Natuurlijk kijken wij ook naar doorgroeimogelijkheden. Daarom bieden wij diverse trainingen en zetten wij samen met jou een ontwikkelpad uit. Wat zijn jouw lange termijn ambities?

Naast al het harde werk is er ook tijd voor plezier. Wij houden jaarlijks 2 borrels die altijd zeer goed worden ontvangen door onze vakmannen. Ook kan je jezelf belonen met verschillende cadeaus doordat je automatisch mee spaart met het Faber spaarpuntenprogramma.

Waar jij gaat werken
Je komt te werken bij een kleine organisatie waardoor de communicatielijnen helder en kort zijn. Je kan met je vragen direct terecht bij de eigenaar. Ook als jij ideen of input hebt over de tegelzet werkzaamheden wordt dit zeker gewaardeerd!

Meer weten?
Enthousiast geworden over deze tegelzetter vacature? Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet! Bij vragen kan je bellen of appen naar Marijn: [klik hier voor het telefoonnummer] . Ook als je twijfelt of je geschikt bent voor deze functie horen wij graag van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten