Continu professionals

Technische / commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Wil jij ook werken in een no-nonsense bedrijf? Ben jij commercieel en technisch? Zoek dan niet langer, wij hebben een functie van een technisch commercieel medewerker binnendienst openstaan. Vanwege de groei zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker binnendienst. In deze rol heb jij een commerciŽle mindset en ben jij proactief ingesteld om verschillende producten te adviseren en te verkopen. Jij hebt hierbij een belangrijke rol in de ondersteuning van je collega?s in de buitendienst. Dagelijks word jij uitgedaagd door verschillende vraagstukken en gaat met volle overtuigingskracht en technisch inzicht de klanten voorzien van de juiste producten. In deze uitdagende functie draag jij de verantwoordelijkheden over: - Opstellen van offertes en verwerken van offertes en orders;- Telefonisch, per mail ondersteunen van klanten (nationaal-internationaal);- Het volgen van het geheel proces;- Overleggen met verschillende afdelingen om de omzet te optimaliseren;- Ontwikkelingen in de markt en bij de klanten volgen.

Functie eisen
In aanmerking te kunnen komen voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar professionals met een afgeronde technische opleidingen ben jij communicatief, zelfverzekerd, ondernemend en resultaatgericht. - MTS/ HTS technische opleiding bij voorkeur Wektuigbouwkunde, Mechatronica of vergelijkbaar;- Kennis en ervaring is een prť;- Goede computervaardigheden MSOffice;- Je spreekt en schrijf vloeiend/ goed in het Nederlands, Engels en spreek en schrijf je ook in het Duits dan is dat een bonus.

Arbeidsvoorwaarden
Bij deze opdrachtgever word je niet alleen beloond in geld. Zij streven er namelijk naar om jou de mogelijkheid te geven om te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.Verder mag je het volgende verwachten:- Een goed salaris afhankelijk van kennis en niveau tussen EUR 2.600 en EUR 3.200,- bruto per maand (op basis van 40 uur);- Goede secundaire voorwaarden reiskostenregeling;.- Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen!- Je krijgt bij ons een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Info over het bedrijf
Onze opdrachtgever is een zeer gewaardeerde handelsonderneming met een zeer breed scala aan verschillende klanten in Nederland en het buitenland. Als organisatie onderscheiden zij zich door een familiair gevoel, prettige en no-nonsens cultuur met zeer gedreven professionals. Het belangrijkste hierbij is een tevreden klant waarbij de juiste oplossing aangedragen wordt als het gaat om gewichts-, kracht en koppelmeting voor klanten in de Process, Automation & Control, Aerospace, Industry, Offshore en diverse andere branches. Naast de bestaande markten wordt er voldoende ruimte geboden om andere branches aan het succesverhaal toe te voegen. Daarnaast zijn er voldoende kansen voor jouw als professional met doorgroei, opleidingen, cursussen en leuke borrels.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Continu professionals