Vermaat Servicekantoor BV

Banqueting Chef - MECC Maastricht

Details van de functie

Logo Hey top chef! Vanaf januari 2021 is Vermaat trotse horecapartner van MECC Maastricht en zijn we op zoek naar een Banqueting Chef. Met jouw jaren lange ervaring binnen de partycatering & Banqueting is dit een mooie stap in jouw carrière! Veel vrijheid, verantwoordelijkheid en toffe evenementen en congressen is wat jij hier kan verwachten. Bouw jij mee aan jouw ideale keuken?

MECC Maastricht is het grootste congrescentrum van de provincie, waar tal van vakbeurzen, publieksevenementen, congressen en bijeenkomsten worden georganiseerd. We verzorgen hier de culinaire invulling voor. In restaurant SAAM ontvangen we dagelijks bedrijven, instellingen en studenten uit de omgeving. We zijn dagelijks geopend tussen 08.00 ? 20.00 uur.

Ons horecateam bestaat uit 10 tot wel 400 enthousiaste gedreven collega?s, variërend van studenten tot fulltimers. Ons team bestaat uit bevlogen medewerkers die net dat beetje extra doen en de verwachtingen van de bezoekers en gasten weten te overtreffen. Bij MECC gaan we beyond boundaries.

De piek van het werk ligt buiten de vakantieperiodes en is vooral op de doordeweekse dagen. Werktijden zijn flexibel, van vroeg in de ochtend tot in de late avonduren.

Er in het MECC beurzen, congressen en sportieve & culturele evenementen georganiseerd worden tot wel 10000 personen! Daarnaast kom je te werken in een geheel vernieuwde congreslocatie. Samen met MECC openen we een nieuwe bistro, SAAM.

Jouw collega over werken bij VermaatJouw functie als Banqueting Chef

Op deze veelzijdige locatie zorg jij er samen met jouw team voor dat het al onze gasten aan niets ontbreekt. Wij gaan Beyond Boundaries!

Als Banqueting Chef ben jij eindverantwoordelijk voor het aansturen van de keukenbrigade in de productiekeuken. Je geeft invulling aan de grote congressen maar ontwikkelt ook creatieve foodconcepten voor de vakbeurzen. Je werkt nauw samen met de chefkok van Bar Bistro SAAM en op de rustige dagen in het congrescentrum help je hem in Bar Bistro SAAM. Je bent commercieel, cijfermatig onderlegd maar vooral ook creatief zodat geen enkele dag hetzelfde is. Je weet het beste uit je collega's naar boven te halen en streeft iedere dag naar een beter resultaat. Diners variërend van 100 tot 2000 personen? Jij draait er je hand niet voor om! Al met al een collega om mee te sparren op het hoogste niveau.

Jouw ingrediënten

 • Jij hebt meerdere jaren werkervaring als Chef kok/ eindverantwoordelijke binnen de keuken/ partycatering & banqueting; organisatie en logistieke ervaring van grote projecten is een pre.
 • Jij hebt een open en gastvrije houding, je bent direct en communicatief vaardig. Je ben een echte teamspeler en kan je team motiveren, inspireren en enthousiasmeren;
 • Jij weet met jouw kennis goed in te spelen op de markt en beschikt over cijfermatig en commercieel inzicht;
 • Jij bent creatief en op de hoogte van de laatste foodtrends, en weet deze te vertalen naar je culinaire team;
 • Jij bent leermeester, stressbestendig en flexibel.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
38
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV