Nouryon

Operator DME

  • Vacature
MBO
  • Zuid-Holland
Rotterdam
12 juni 2021

Details van de functie

Logo Herken jij jezelf in het volgende? Je vindt zelfstandig werken leuk en kunt daarbij goed het overzicht bewaren. Heb je daarnaast een afgeronde Vapro B of Vapro C opleiding? Reageer dan snel!
Operator DME
Rotterdam Europoort, 5 ploegendienst
Bruto salaris EUR 2500-3500
Jouw uitdaging als Operator
Als Operator zet jij je samen met jouw team te allen tijde in om op een veilige en efficiŽnte manier het productieproces aan te sturen. Je bent onderdeel van een zelfsturend team waarbij je verantwoordelijk bent voor de veiligheid en kwaliteit van het chemische proces op de plant. Je bewaakt de impact op het milieu en zorgt dat de output binnen de gestelde grenzen blijft. Belangrijk aspect is het tijdig en volgens planning beleveren van de klanten binnen de kwaliteitseisen. Zo krijg je de verantwoordelijkheid over de volgende taken:
Op onze plant te Europoort maken wij Di-Methyl Ether. Di- Methyl Ether is een drijfgas van hoge kwaliteit met bijzonder gunstige eigenschappen voor verschillende toepassingen in vergelijking met andere drijfgassen. De kwaliteitseisen van DME zijn dan ook zeer hoog. Om de kwaliteit in een tijd waarin de vraag naar het product toeneemt voor de toekomst te borgen, staan wij aan de vooravond van een nieuw tijdperk.
Wat biedt Nouryon jou?
Je komt terecht in een klein team en rapporteert rechtsreeks aan de productiemanager. In deze functie als operator DME is er genoeg ruimte om te leren en jezelf verder door te ontwikkelen. Verder bieden we jou de volgende arbeidsvoorwaarden aan:
Heb jij het in huis?
Wil jij bij Nouryon aan de slag als operator DME?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel dan nodigen we je uit om te reageren via de apply button. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Anke van den Hudding, Recruiter, [stuur een e-mail].
Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Nouryon