Vermaat Servicekantoor BV

Stage project management La Place - hoofdkantoor

Details van de functie

Logo Hey regelaar! Voor ons Development team La Place zijn we op zoek naar een ambitieuze student die enorm enthousiast is over alles wat met project matig werken te maken heeft. Kom jij ons ondersteunen bij het opstarten, plannen, bewaken en opleveren van kleine en grote projecten binnen de ontwikkeling van La Place? We zien je graag vanaf 1 september!

Jij komt te werken in het co-development team van La Place. Wij zijn verantwoordelijk voor het opstarten, plannen, bewaken en opleveren van kleine en grote projecten binnen de ontwikkeling van La Place. Daarnaast is deze afdeling een onderdeel van de maatwerkwerkmakers, die bestaat uit sales, f&B, marketing en concept-development.

Jij komt te werken in een creatief en gezellig team van 4 personen. Wij houden van eten en drinken en kunnen en hoe fijn is het dat wij hier dagelijks mee bezig zijn!

Vermaat sinds april 2021 een samenwerking heeft met La Place. Naast dat wij mega franchiser zijn van 44 La Place restaurants werken wij ook mee aan de doorontwikkeling van de La Place concepten.

Met jouw passie kun je hier iets betekenen voor onze horecalocaties en -collega?s door het hele land. Ons Servicekantoor staat in IJsselstein. Met zo?n 180 collega?s werken we hier samen om ons bedrijf van ruim 3000 medewerkers verspreid over ruim 400 locaties te ondersteunen. Werken op het Servicekantoor betekent werken bij een groeiend, professioneel en persoonlijk bedrijf.Jouw stage

Is goed georganiseerd zijn voor jou vanzelfsprekend en wil je alles leren wat je moet weten om een project van A tot Z te begeleiden en tot een goed einde te brengen? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Je werkt nauw samen met ons Co-development team en ondersteun je bij het opstarten, plannen, bewaken en opleveren van kleine en grote projecten binnen de ontwikkeling van La Place.

Hoe ziet een werkdag eruit voor een projectmanager stagiair? Je begint met een stand-up meeting met de teamleden van het project waar je aan werkt. Daarna, help je met enkele administratieve taken zoals het uitwerken van de planning en het opstellen van een briefing. Je zult marktonderzoek doen, referentielijsten samenstellen en jouw creatieve ideeŽn uitwerken en delen.

Door de ontwikkeling die je tijdens je stage doormaakt, begrijp je tegen het einde van je stage de behoefte van de klant en weet je complexe zaken gestructureerd op papier te zetten.

We zijn op zoek naar iemand die er niet voor terugdeinst om te leren, te inspireren en te streven naar een beter. Iemand die vooruitkijkt, het podium durft te pakken, en die op vrijdagmiddag met ons proost op een geslaagde week.

Jouw ingrediŽnten

 • Bent goed in plannen & organiseren en bent zeer resultaatgericht;
 • Studeert HBO hospitality management of iets vergelijkbaar;
 • Bent vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Bent geÔnteresseerd in het ontwikkelen en sturen van een formule
 • Kunt jezelf gemakkelijk aanpassen en snel nieuwe vaardigheden leren wanneer dat nodig is voor een project
 • Weet wanneer het tijd is voor dollen of serieus werk;
 • Bent beschikbaar vanaf september 2021 voor minimaal 4 dagen per week, voor een looptijd van 5-6 maanden.

Jouw pakket
 • Een stagevergoeding van ?400,- per vier weken!
 • Elke dag een heerlijke en gezonde lunch op kantoor (als we weer naar kantoor komen).
 • Elke 2 weken/maand een BILA om te evalueren over de afgelopen weken. Hier kunnen we bijvoorbeeld ook de voortgang van jouw stage onderzoek bespreken.
 • Een zeer interessante werkomgeving waarin groei en professionalisering voorop staan.
[afdeling]

Uren per week:
32 - 38
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV