Vermaat Servicekantoor BV

Sales medewerker

Details van de functie

Logo Hey creatief brein! Ben jij een outgoing en streetwise marketeer en commercieel talent met feeling voor (horeca)concepten? Dan hebben wij de ideale uitdaging voor jou! Als Sales- en Marketing Medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele salesproces van de verschillende events in MECC Maastricht en onze Bar Bistro SAAM, variŽrend van 10 tot 10.000 personen. In deze uitdagende functie krijg jij alle ruimte om jezelf op commercieel en creatief gebied verder te ontplooien. Je taken bestaan o.a. uit het voeren van salesgesprekken, het opstellen van offertes en het bedenken en uitvoeren van nieuwe marketingactivaties . Uiteraard werk je dagelijks aan het relatiebeheer en ben je niet te stoppen om de leukste acties te bedenken en nieuwe opdrachten binnen te slepen!

MECC Maastricht is het grootste congrescentrum van de provincie, waar tal van vakbeurzen, publieksevenementen, congressen en bijeenkomsten worden georganiseerd. We verzorgen hier de culinaire invulling voor. In restaurant SAAM ontvangen we dagelijks bedrijven, instellingen en studenten uit de omgeving. We zijn dagelijks geopend tussen 08.00 ? 20.00 uur.

Ons horecateam bestaat uit 10 tot wel 400 enthousiaste gedreven collega?s, variŽrend van studenten tot fulltimers. Ons team bestaat uit bevlogen medewerkers die net dat beetje extra doen en de verwachtingen van de bezoekers en gasten weten te overtreffen. Bij MECC gaan we beyond boundaries.

De piek van het werk ligt buiten de vakantieperiodes en is vooral op de doordeweekse dagen. Werktijden zijn flexibel, van vroeg in de ochtend tot in de late avonduren.

Er in het MECC beurzen, congressen en sportieve & culturele evenementen georganiseerd worden tot wel 10000 personen! Daarnaast kom je te werken in een geheel vernieuwde congreslocatie. Samen met MECC openen we een nieuwe bistro, SAAM.

Jouw collega over werken bij VermaatJouw functie als salesmedewerker

Als sales supportmedewerker ondersteun je onze accountmanagers met het binnenhalen van de mooiste events. Van klein tot groot. Tussentijds blijft de telefoon ook rinkelen en informeer jij onze opdrachtgevers over arrangementen, vergaderingen, partijen en evenementen. Daarnaast zorg je ervoor dat onze accountmanagers volop afspraken in hun agenda?s hebben staan.

Jouw inbreng
Met jouw creativiteit weet je de laatste trends te vertalen naar operationele en commerciŽle doeleinden. Naast de commerciŽle en operationele kant kent de functie ook administratieve werkzaamheden zoals o.a. beheren en opzetten van de beeldbank, menu- en buffetkaartjes maken, facturen checken en het CRM- en Reserveringssysteem up-to-date houden. Kortom: een uitdagende baan waarmee ook jij een belangrijke schakel bent in het verder uitbouwen van de events!

Jouw ingrediŽnten

 • Jij bent in het bezit van (minimaal) MBO diploma.
 • Naast de Nederlandse taal beheers je ook de Engelse taal uitstekend
 • Gast- en service gerichtheid zit in je genen, kennis van administratieve- en reserveringssystemen is een prť.
 • Jij straalt enthousiasme uit, jouw lach is aanstekelijk en maakt zowel de gasten als jouw team nog vrolijker.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
32 - 38
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV