Consolid

Bakwagenchauffeur Horeca, Goirle

Details van de functie

Logo Consolid is per direct op zoek naar een bakwagen chauffeur voor onze opdrachtgever .
Zij zijn een horeca groothandel waarbij de focus ligt op de volledige professionele foodwereld. Van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotels tot restaurants.

Binnen deze functie heb je veel klantcontact. Ze verwachten dat jij het gezicht bent van het bedrijf. De wensen van de klanten staan hoog in het vaandel. Geen dag is hetzelfde, maar dat maakt het werk juist uitdagend.

Dagelijks start je tussen 06.00 uur en 07.00 uur. Op de standplaats laad je de producten die afgeleverd moeten worden bij de afnemers. je controleert vooraf of je alle producten in de juiste hoeveelheden en kwaliteit hebt ontvangen. Je komt op diverse locaties, van binnenstad tot kleinere gemeenten in de omgeving. Op dit moment ligt de horeca natuurlijk stil. Maar ze hebben nog genoeg klanten, denkt aan tankstations verzorgingshuizen.

Aan het eind van de dag, veelal tussen 16.00 uur en 17.00 uur ga jij met een voldaan gevoel naar huis. Over het algemeen kan je dan ook prima elke avond thuis eten. Mocht er onverhoopt vertraging op je route komen door bijvoorbeeld file, dan wordt er wel van je verwacht dat je jouw rit netjes afmaakt (ook wanneer dit na 16.00/17.00 uur is). Uiteraard wordt er altijd rekening gehouden met de rij- en rusttijden. Hoewel er diverse hulpmiddelen zijn, moet je wel rekening houden met fysiek zwaar werk.

Het gaat hier om een fulltime functie. Je werkt dan ook op maandag tot en met vrijdag en 1 keer in de 2 a 3 weken op zaterdag.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Reageer dan snel voordat iemand anders je voor is! Dit kan je doen door op de groene button "solliciteer direct" te klikken of door een Whatsapp te sturen naar [klik hier voor het telefoonnummer] .

Arbeidsvoorwaarden
  • Bruto uurloon tussen EUR13,11 - EUR13,73
  • Reiskosten vergoeding o.b.v. staffelregeling
  • 8,33% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Goede pensioenregeling
  • Gratis nascholing code 95
  • Opleidingsmogelijkheden ( denk aan rijbewijs E achter C)
  • Persoonlijke aandacht
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Consolid