Young Engineering

Eerste Bedrijfsautotechnicus

Details van de functie

Logo Ben jij een enthousiaste techneut die toe is aan wat anders dan sleutelen aan standaard materieel? Lees dan snel verder en wie weet ben jij de nieuwe Eerste Bedrijfsautotechnicus waar wij naar op zoek zijn.

Onze opdrachtgever is een groeiende organisatie gespecialiseerd binnen de bus- en touringcarsector. Voor diverse A-merken uit de branche hebben zij de complete vloot aan complexe voertuigen in beheer om de inzetbaarheid van het wagenpark optimaal te kunnen houden. De werkzaamheden worden verricht in een gespecialiseerde werkplaats met een kundig team aan technici. Ter versterking van dit team zijn zij op zoek naar een Eerste Bedrijfsautotechnicus, waarbij je werkzaamheden concreet gaan bestaan uit:

  • Elke dag sleutel je aan groot, geavanceerd elektrisch materieel, waaronder bussen;
  • Als Eerste Bedrijfsautotechnicus werk je aan het oplossen van complexe storingen, zowel op elektrisch als mechanisch gebied;
  • Je voert de standaard onderhoudswerkzaamheden uit aan alle voertuigen, voornamelijk op elektrotechnisch gebied;
  • Ook sleutel je aan camerasystemen, betaalsystemen, airco's, verwarming en digitale schermen, oftewel alle complexe installaties die aanwezig zijn binnen de voertuigen.

Word jij al enthousiast? Lees dan snel verder om te kijken of je profiel passend is!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Young Engineering