Vermaat Servicekantoor BV

Commercieel manager Corporate & Hospitals

Details van de functie

Logo Hey commercieel manager! Kom jij ons marktaandeel voor de Business Units Corporate en Hospitals vergroten? En dat is nog niet alles! In deze rol ben je namelijk ook verantwoordelijk voor de aansturing van onze vier salesmanager. Met jouw ruime ervaring de hospitality branche weet jij Vermaat nůg groter te maken. Een organisatie waar jij echt kunt ondernemen en jezelf samen met jouw team verder kunt ontwikkelen. Dat is wat jij hier kunt verwachten!

Nieuwe opdrachtgevers aan Vermaat verbinden en daar het beste horecaconcept bij ontwikkelen. Van bedrijfshorecalocaties tot musea en van Amsterdam tot Rotterdam. Dat is waar wij als afdeling verantwoordelijk voor zijn. Wij zitten ??dicht bij het vuur?? en krijgen een tipje van de sluier wat betreft de groei en de toekomst van Vermaat. Best tof toch?

In het sales team zitten 5 salesmanagers en 5 medewerkers van de afdeling sales support. Samen zetten wij de schouders onder grote en kleine projecten. We kunnen wel de hele dag over eten en drinken praten en houden van gezelligheid. Zo gaan we bijvoorbeeld ieder jaar een lang weekend met elkaar op wintersport. Ben jij daar de volgende keer ook bij?

Wist je dat je een toeter door het hele pand hoort als we een project hebben gewonnen? #winnaarsmentaliteit

Met jouw passie kun je hier iets betekenen voor onze horecalocaties en -collega?s door het hele land. Ons Servicekantoor staat in IJsselstein. Met zo?n 180 collega?s werken we hier samen om ons bedrijf van ruim 3000 medewerkers verspreid over ruim 400 locaties te ondersteunen. Werken op het Servicekantoor betekent werken bij een groeiend, professioneel en persoonlijk bedrijf.

Jouw collega over VermaatJouw functie als commercieel manager

Als commercieel manager ben je binnen de Business Units Corporate en Hospitals verantwoordelijk voor het vergroten van ons marktaandeel en voor de aansturing van vier salesmanagers. Met jouw ondernemende geest en commerciŽle creativiteit heb je het vermogen om de groeidoelstellingen van de organisatie te bepalen en te behalen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Je bent leidinggevende en inspirator voor je team en zorgt dat zij gefaciliteerd worden om de ambitieuze targets ruimschoots te behalen.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Commercieel Directeur. Jullie sparren over de strategische doelstellingen welke jij vertaalt naar de salesmanagers. Gezien jouw senior voorkomen en commerciŽle ervaring ben je in staat om op directieniveau te schakelen en relaties te onderhouden. Als Business Partner van de Business Units Corporate en Hospitals fungeer je als sparringpartner voor de Business Units Directeurs. Je bent overschrijdend verantwoordelijk voor de (grote) key-accounts binnen deze twee Business Units. Je hebt dus een grote diversiteit aan opdrachtgevers waarmee jij een duurzaam partnership weet aan te gaan. Je werkzaamheden zijn zeer divers en er wordt een proactieve, hands-on benadering van je verwacht. Van nature ben je een ondernemende netwerker, communicatief sterk, resultaatgericht en weet je met enige flair, zowel intern als extern, draagvlak te creŽren. Je neemt als commercieel manager je plaats in binnen het Management Team.

Jouw ingrediŽnten

 • Je bent in het bezit van een relevant WO diploma
 • Je hebt 5-10 jaar commerciŽle ervaring, waarvan minimaal 3 jaar in een leidinggevende rol.
 • Een achtergrond in de vastgoed wereld en/of Foodservice markt is een prť. En bekend met Europese tender processen is mooi meegenomen.
 • Je bent communicatief sterk, kunt schakelen op verschillende niveaus en hebt een ondernemersgeest
 • Je bent analytisch sterk en een netwerker pur sang
 • Je bent financieel sterk onderlegd en resultaatgericht
 • Je hebt affiniteit met hospitality en een passie voor food & beverage
 • Je hebt strategisch, tactische ervaring in commerciŽle trajecten
 • Je bent fulltime beschikbaar (40 uur)
 • Je bent woonachtig in de Randstad

Jouw pakket
 • Een passend salaris, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (40 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.
[afdeling]

Uren per week:
40
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV