Vermaat Servicekantoor BV

Aankomend horecamedewerker - La Place Enschede

Details van de functie

Logo Hey bijbaner! Wil jij bijklussen naast je school of studie en voel jij je thuis in een hectische omgeving? Dan hebben wij de plek voor jou! Bij La Place Raadhuisstraat Enschede is het een komen en gaan van dagjesmensen, studenten en zakenlieden. In jouw rol als aankomend horeca medewerker zorg jij dat het jouw gasten aan niks ontbreekt!

Van jonge gezinnen tot oudere echtparen en van studenten tot pensionado?s. Dit is jouw doelgroep! Bij La Place Enschede aan de Raadhuisstraat ontvang jij een super divers publiek dat snakt naar jouw zelfgebouwde aardbeiensmoothie en jouw ciabatta roomkaas. Deze knusse La Place vestiging is elke dag geopend van 09.00 tot 17.30 uur. Op zondag gaan we twee uurtjes later open.

Zo goed als dat we smoothies kunnen mixen in de blender, is ons team ook een echte mix van ervaren medewerkers en ?jonge honden?. We zijn een super hecht team dat werkt voor elkaar en mét elkaar! Naast al dat harde werken houden we ook zeker van een lolletje en is het hier elke dag feest!

Wist je dat we weer een overheerlijke focaccia gemarineerde kip op ons menu hebben staan? Dit is samen met onze focaccia tonijnsalade de hardloper van het café.

Werk je op een van onze La Place locaties, dan heb je veel flexibiliteit in werkzaamheden én werktijden; net wat voor jou uitkomt. La Place staat voor natuurlijke, verse en huisgemaakte porducten. Wij willen goed eten voor iedereen bereikbaar maken.

Jouw collega over La PlaceJouw werkdag

?Goedemorgen!? Je hebt zin een drukke en gezellige werkdag! Jouw werkdag vliegt om. Het ene moment ruim je de tafels af en maak je het buffet netjes en het andere moment smeer je een lekker broodje, mix je een smoothie, maak je een lekkere pizza of zet je een vers bakje koffie. Vervolgens draai je nog een supersnelle kassa en beantwoordt je vragen van gasten. Ze zijn enorm tevreden met je vriendelijke service, je hebt een paar dikke complimenten gekregen. Top!

Tijdens de spitsuren van het restaurant presteer jij het om het buffet goed bijgevuld en uitnodigend te houden. Je begrijpt dat er links en rechts ook wat schoonmaakwerk moet worden verricht tussendoor. Je vindt het leuk om hier en daar een praatje te maken met een gast en je collega?s te helpen als jij het even wat rustiger hebt. En heb je leuke ideeën om het buffet nog aantrekkelijker aan te kleden? Of heb je een goede suggestie voor een nieuw broodje? Kom maar op, want wij geloven dat jij het verschil maakt voor onze gasten. Iets van jezelf kunnen toevoegen, dat maakt het werk voor jou zelf ook een stuk leuker toch?

Jouw ingrediënten

 • Het liefst heb je al wat horeca ervaring, maar ook als aanstormend talent kun je bij ons terecht.
 • Dat werken in de horeca fysiek best pittig kan zijn weet je.
 • Jij bent op en top gastgericht; je herkent de wensen en behoeften van de gast.
 • Je schakelt makkelijk en staat open voor nieuwe manieren van werken.
 • Sfeer, groepsbelang en elkaar helpen vind je belangrijk in een team.
 • Bij Vermaat zit veiligheid in het fundament. Onze gasten kunnen rekenen op een voedselveilige omgeving omdat jij het iedere dag serieus neemt.

Jouw pakket
 • Een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring, leeftijd en functie.
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband (38 uur p/w).
 • Een 4-wekelijkse uitbetaling. Je krijgt geen 12, maar 13x per jaar uitbetaald. Lekker!
 • Een pensioenregeling: Pensioenfonds Horeca&Catering.
 • Een passend onboarding programma, zoals de Inspiration Market waar je Vermaat, je collega?s en de nieuwste foodtrends leert kennen.
 • Een jaarlijks Vermaatfeest, gezamenlijke sportevenementen en andere leuke teamuitjes.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen onze Vermaat Academy, zoals de talent- of masterclass en onze chefs- en barista gildes.

Uren per week:
0 - 12
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Vermaat Servicekantoor BV