Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Te oud voor hamertje tik, maar wil je blijven timmeren? Bedrijven staan te springen om timmermannen, wij laten je graag zien welke kansen er voor jou liggen! Misschien moet je ver reizen, of liggen de projecten je niet zo… Wat de reden ook is, wij helpen je graag verder als timmerman!

Wij zoeken een timmerman, die zelfstandig alle voorkomende timmerwerkzaamheden kan uitvoeren. Jij kunt tekeningen aflezen en aan de hand van deze tekeningen regel jij het project en stuur jij je collega ook aan. De projecten zijn zeer divers, aanbouw, verbouw, nieuwbouw of klantenwerk/particulier werk. Kortom: veel variatie als timmerman!

Ben jij de kandidaat?
Het huidige team van timmermannen zoeken een vakman / collega erbij! Jij hebt technisch inzicht, je bent praktisch ingesteld, oplossingsgericht en uiteraard iemand die zich goed vindt passen in een informele werksfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd ruimte voor een gezellig praatje.
  • Je hebt ervaring als timmerman
  • Ervaring als allround timmerman
  • Rijbewijs B
  • VCA Basisveiligheid
  • Je bent oplossingsgericht en kan prima zelfstandig werken

Wat wij bieden
Wij zorgen voor een stipte uitbetaling en Opleidings- en doorgroeimogelijkheden vinden wij heel belangrijk.
  • Je krijgt een goed uurloon (conform de Bouw CAO)
  • Vanaf dag 1 bouwpensioen (Bpf)
  • Keuze TijdSpaarFonds (100%, 55% of 0%);
  • 25 vakantiedagen en 20 ATV dagen;

Eventueel seniorendagen als jij daar recht op hebt.

Waar jij gaat werken
Het bouwbedrijf waar jij als timmerman gaat werken houdt zich bezig met diverse projecten. Je komt te werken in een ervaren en collegiaal team van zo’n 6 tot 10 vakmensen die op een ambachtelijke manier aan mooie projecten werken. Alles wordt op een kwalitatieve manier afgewerkt en opgeleverd.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze vacature van timmerman? Of ben je nieuwsgierig wat je gaat verdienen? Bel of app me even, ik vertel je er graag meer over. Ik ben te bereiken op [klik hier voor het telefoonnummer] of per e-mail [stuur een e-mail]. Ik hoor graag van je!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten