Faber personeelsdiensten

Timmerman

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Voor een groeiende opdrachtgever in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een allround service timmerman.
Het service werk houd in dat je veel al bij particulieren thuis komt om storingen te verhelpen. Dit betekent dat je meestal zelfstandig werkt, maar ook veel contact hebt met huurders. Je komt elke dag met jouw eigen werkbus van het bedrijf naar kantoor, begin je met een kop koffie en daarna pak je de materialen die jij nodig hebt deze dag. Het kan zijn dat je tussendoor eens naar de bouwmarkt moet om nieuw materiaal op te halen, hier ben je helemaal vrij in. De ene dag moet je een kozijn vervangen, de andere dag een lekkage moet verhelpen of een deur opnieuw moet afhangen. Kortom heel veelzijdig.

Een leuke baan voor een timmerman die in oplossingen denkt, zelfstandig kan werken, maar ook in een team goed functioneert.

Ben jij de kandidaat?
Dan heb jij als timmerman ervaring in onderhouds- en renovatiewerkzaamheden, ben je een vakman in hart in nieren, en kan je niet wachten om aan de slag te gaan! Wij bieden een timmerman een stap vooruit in de functie omdat je als allround timmerman wordt ingezet met veel vrijheid.

Wat wij bieden
Je ontvangt een compleet ingerichte werkbus met gereedschap. Daarnaast ontvang jij loon volledig conform de bouw cao. Dit houdt in: vanaf dag 1 bouwpensioen, TijdSpaarFonds en het juiste aantal ADV dagen. Mocht er een stukje kennis ontbreken op een bepaald onderdeel, dan plannen wij jou in voor de daarbij behorende cursus. Per jaar krijgt een timmerman de mogelijkheid om 2 opleidingen/cursussen te volgen om zich volledig allround te maken en de kennis op te doen van alle nieuwe facetten in de bouw.

Waar jij gaat werken

Meer weten?
Wij gaan graag vrijblijvend een gesprek met jou aan om daarna een rondleiding te krijgen bij de opdrachtgever voor wie jij aan de slag gaat. Voor vragen of voor het inplannen van een kennisgesprek kun je bellen of een appje sturen naar Danny Niemans. 06 – 20 74 59 85 of mailen naar [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Enkele opleidingen/cursussen die in deze sector(en) aangeboden worden:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten