Faber personeelsdiensten

Leerling schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Jij bouwt, creŽert en maakt als schilder de dromen van een andere waar. Ken jij of ben jij iemand die jij ook dit mooie vak gunt? Iemand die niet weet waar hij of zij moet beginnen omdat hij of zij nu nog niet in het bezit is van de juiste ervaring en of de juiste opleiding als schilder? Een dochter, zoon, vriend, vriendin of ander familie lid? Iemand die jij het werk als schilder zo ziet doen? Iemand die op zoek is naar meer zekerheid, een beter betaalde boterham en een mooi vak? Wij bij Faber maken ook graag dromen waar en komen daarom graag met een toekomsite schiler in contact.

Ben jij de kandidaat?
Een kandidaat die schilder wil worden en met zijn handen wilt werken. Je wil maken en creŽren. Met oog op veiligheid, klant contact, het succesvol kunnen afronden van de opleiding is de beheersing van de Nederlandse taal een vereiste.
Heb je al werkervaring als schilder? Mooi we kunnen ons programama voor je aanpassen en ervoor zorgen dat er meer diepgang is in de werkzaamheden. Je bent in staat om zelfstandig op onze opleidingslocatie in Helmond te komen? Helemaal prima maak een afspraak en je kunt binnen 4 weken starten aan deze mooie opleiding tot schilder.

Wat wij bieden
Wij willen meer zijn dan alleen een goed werkgever en samenwerkingspartner. Er is veel en mooi schilderwerk meer dan dat er schilders zijn. Daarom bieden wij een opleiding met baangarantie.
Hoe zien jou eerste 4 weken eruit? Allereerst wil je natuurlijk weten waar je aan begint. Daarom nodigen wij je graag uit voor een kennismaking op onze eigen vakschool in Helmond. Hier laten wij je gedurende een halve dag zien wat je te wachten staat en wat je van ons kunt verwachten. Wanneer je razend enthousiast geworden bent kijken we naar de snels mogelijke starttermijn. Vervolgens leer je gedurende 4 weken de basisvaardigheden van het schildersvak; bijv. welke kwastsoorten, verfsoorten, veiligheid en technieken etc. zijn er. Maar ho even we gaan niet allen theoretisch te werk, voor 90% bestaat de opleiding uit praktijk. Vervolgens ga je gedurende 10 tot 12 weken stage lopen bij een gerenommeerd schildersbedrijf, afgestemd op jou als persoon en woonplaats. Blijkt het schildersvak vervolgens echt jou roeping te zijn? dan maken wij een maatwerkplan voor de duur van 1.5 tot 2 jaar tot vak volwaardig schilder met wellicht een onbepaalde tijdscontract.

Waar jij gaat werken
Faber Vakschool in Helmond (interne training voor 4-6 weken)
Cursorisch onderwijs vakinhoudelijke- persoonlijke- en/ of bedrijfseigen training op maat.

10 tot 12 weken: leerwerktraject in de praktijk bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt.

Meer weten?
de kleine lettertjes:
Wij hebben de ambitie om landelijk te gaan opleiden. Op dit moment bieden wij de opleiding echter enkel vanuit onze locatie in Helmond. Niet woonachtig in de omgeving, maar wel bereid om daar opleiding te volgen? Wij gaan graag met je in gesprek.
Als goed werkgever leiden wij kosteloos op. Wel tekent de kandidaat bij ons een opleidingsovereenkomst. Wij Faber staan voor persoonlijke aandacht, wij kiezen daarom bewust voor kleine klassen. Uiteraard houden wij gedurende opleidingstraject rekening met alles. Zo ook de huidige Corona maatregelen.

Enthousiast geworden en al iemand in gedachte? Gezien de kleine klassen hebben we beperkt ruimte. Kortom breng haar of hem snel met ons in contact. Eerst meer weten? Ook dan horen wij graag van je! Neem contact op met: Cindy Op 't Veld [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten