Faber personeelsdiensten

Groot onderhoudsschilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat jij gaat doen? Dat bepaal jij! Faber werkt samen met de beste opdrachtgevers in de regio en daarom zijn wij jouw schakel naar werk als schilder. Samen met jou inventariseren we wat jouw specifieke ervaring is op het gebied van schilderen, wat je kwaliteiten zijn en waar je blij van wordt.

Waar werk jij het liefst? Is dit in een groot team bij een groot onderhoudsbedrijf? Of werk je toch het liefste in een klein bedrijf waarbij er veel onderling contact is met je collega’s? Wat jij zoekt, realiseren wij. We bieden werk aan onderhoudsschilders in diverse regio’s en ook andere soort schilderwerk als dit beter past bij jou wensen. Denk bijvoorbeeld aan projecten bij de mensen thuis of juist groot onderhoudswerk bij scholen, VVE’s en voor gemeentes. Het is maar net waar jij blij van wordt en blij van blijft. Want een tevreden vakman is waar wij bij Faber elke werkdag naar streven. Wij hebben mogelijkheden tot aan het pensioen, of zelfs nog langer voor de echte fanatieke onderhoudsschilders die hun ambacht niet kunnen loslaten.

Niet elke schilder zoekt dezelfde baan en arbeidsvoorwaarden. Juist daarom levert Faber maatwerk voor iedere vakkracht. Wij helpen jou graag in jouw loopbaan als schilder en stellen graag samen met jou doelstellingen voor de langere termijn. Want wij kijken vooruit, samen met jou! Jij bent hierin onze specialist en wij zijn jouw zaakwaarnemer.

Ben jij de kandidaat?
Ervaring als onderhoudsschilder is voor ons belangrijker dan een opleiding. Maar heb je wel diploma’s, ben je net afgestudeerd of moet je nog ervaring opbouwen? Wij hebben voor elk niveau diverse mogelijkheden en wij kijken graag naar wat het beste aansluit bij jouw wensen.
  • Je hebt een schilderopleiding op zak en/of tenminste één tot drie jaar ervaring in het vak. Heb je geen ervaring? Bel ons dan voor de mogelijkheden!
  • Type werkervaring: onderhoud, nieuwbouw, monumentaal of werk bij particulieren
  • Je bent een aanpakker
  • Je bent fit: het is immers een fysieke baan
  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
En ben je in het bezit van een rijbewijs (en auto)? Dan vergroot dit zeker de mogelijkheden!

Wat wij bieden
Een goed salaris is belangrijk voor iedere vakkracht. Wij betalen je een marktconform salaris conform de schilder CAO. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat bij ons alles goed geregeld is. Wij zijn jouw zaakwaarnemer en het is onze taak om alles zo goed mogelijk voor jou te regelen! Wij worden blij van tevreden vakmensen en zijn er een keer problemen waar Faber bij kan helpen? Dan zijn wij de eerste die jij kunt bellen! Wij denken in oplossingen.

Wij willen jou een goed salaris bieden die past bij jouw ervaring en diploma’s! Uiteraard ontvang je een marktconform salaris conform de schilder CAO. Je kunt erop vertrouwen dat bij ons alles goed geregeld is. Wij bieden een salaris tussen EUR 2.200,- en EUR 3.200,- bruto per maand en daarnaast behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om jezelf door te ontwikkelen aan de hand van trainingsprogramma zoals VCA, een houtrot of hoogwerker cursus. Ook bieden wij een keuze in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders.

Werkkleding krijg je bijna altijd van de opdrachtgever bij wie je werkt en via ons krijg je een vergoeding voor je werkschoenen. Dat klinkt toch super fijn? Bij ons zijn de zaken goed geregeld. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van een hypotheek. En als klap op de vuurpijl hebben wij voor al onze vakkrachten hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!

Waar jij gaat werken
Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de regio onderhoudsschilders. Maar word jij blijer van werk in de nieuwbouw of juist in het particuliere? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden! Wij proberen jou altijd te plaatsen bij een opdrachtgever bij jou in de buurt die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Meer weten?
Begin je liever vandaag dan morgen bij Faber? Of wil je graag eens een vergelijking maken om te kijken wat Faber jou kan bieden? Solliciteer dan snel! Dan plannen we graag een afspraak in bij ons op kantoor in Alkmaar om samen met jou naar onze mogelijkheden te kijken.

En heb je nog een aantal vragen voordat je wilt solliciteren? Schroom dan niet en neem dan snel contact op met onze accountadviseur Amy Ligthart via [klik hier voor het telefoonnummer] .

De vakman centraal.
Faber Schilders.


Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten