Faber personeelsdiensten

Onderhoudsschilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Het is maandagochtend, je wekker gaat en je hebt zin in een nieuwe werkweek. Je bent al jaren onderhoudsschilder en wordt nog steeds elke dag blij van het werk dat je als schilder doet. Na een kop koffie ben je klaar voor de werkdag. Je stapt de auto in, de radio staat op jouw favoriete zender en je bent blij om je collega’s weer te zien en praat ze bij over je weekend.

Je werkt als onderhoudsschilder op een mooi project bij jou in de regio en bij een opdrachtgever bij wie alles tot in de puntjes goed is geregeld. Je weet wat er van je wordt verwacht en je gaat meteen aan de slag. Houtrotreparaties, schuren, plamuren, kitten, gronden en afschilderen zijn veel voorkomende werkzaamheden gedurende jouw werkdagen. Het vraagt om inzicht, kennis en geduld, want het schilderwerk dat jij uitvoert is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Je levert goed vakwerk af, waarbij het pand of gebouw dat je schildert voor langere tijd goed is beschermd en van een langere levensduur geniet.

Bij Faber kijken wij graag naar de mogelijkheden die bij jou passen. Hierin ben jij onze specialist en wij zijn de schakel in jouw toekomst. Wij bieden schilderwerk in verschillende sectoren. Het is maar net wat jij het leukste vindt!

Ben jij de kandidaat?
Ervaring als onderhoudsschilder is voor ons belangrijker dan een opleiding. Maar heb je wel diploma’s, ben je net afgestudeerd of moet je nog ervaring opbouwen? Wij hebben voor elk niveau diverse mogelijkheden en wij kijken graag naar wat het beste aansluit bij jouw wensen.
  • Je hebt een schilderopleiding op zak en/of tenminste één tot drie jaar ervaring in het vak. Heb je geen ervaring? Bel ons dan voor de mogelijkheden!
  • Type werkervaring: onderhoud, nieuwbouw, monumentaal of werk bij particulieren
  • Je bent een aanpakker
  • Je bent fit: het is immers een fysieke baan
  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
En ben je in het bezit van een rijbewijs (en auto)? Dan vergroot dit zeker de mogelijkheden!

Wat wij bieden
Geld natuurlijk! Wij betalen je een marktconform salaris conform de schilder CAO. Uiteraard kun je erop vertrouwen dat bij ons alles goed geregeld is. Wij zijn jouw zaakwaarnemer en het is onze taak om alles zo goed mogelijk voor jou te regelen!

Wij willen jou een goed salaris bieden die past bij jouw ervaring en diploma’s! Uiteraard ontvang je een marktconform salaris conform de schilder CAO. Je kunt erop vertrouwen dat bij ons alles goed geregeld is. Wij bieden een salaris tussen EUR 2.200,- en EUR 3.200,- bruto per maand en daarnaast behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om jezelf door te ontwikkelen aan de hand van trainingsprogramma zoals VCA, een houtrot of hoogwerker cursus. Ook bieden wij een keuze in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders.

Werkkleding krijg je bijna altijd van de opdrachtgever bij wie je werkt en via ons krijg je een vergoeding voor je werkschoenen. Dat klinkt toch super fijn? Bij ons zijn de zaken goed geregeld. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van een hypotheek. En als klap op de vuurpijl hebben wij voor al onze vakkrachten hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!

Waar jij gaat werken
Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de regio onderhoudsschilders. Maar word jij blijer van werk in de nieuwbouw of juist in het particuliere? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden! Wij proberen jou altijd te plaatsen bij een opdrachtgever bij jou in de buurt die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature van onderhoudsschilder en wil je weten hoe jouw toekomst er bij Faber uit kan zien? Solliciteer dan snel! Graag nodigen wij jou uit voor een afspraak en brengen wij samen met jou de mogelijkheden in kaart.

En heb je nog een aantal vragen voordat je wilt solliciteren? Schroom dan niet en neem dan snel contact op met onze accountadviseur Amy Ligthart via [klik hier voor het telefoonnummer] .

De vakman centraal.
Faber Schilders.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten