Faber personeelsdiensten

Particuliere schilder

Details van de functie

Logo Wat jij gaat doen
Wat jij precies gaat doen als schilder, dat is aan jou. Faber werkt samen met de beste opdrachtgevers in Noord-Holland en om die reden zoeken wij ook de beste particuliere schilders. Wat jij als schilder zoekt, vinden wij voor jou. Bij Faber ben je als schilder aan het juiste adres.

Je wekker gaat en je springt uit bed, want jij staat aan het begin van een nieuwe werkdag bij een mooi particulier schildersbedrijf bij jou in de regio. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken aan mooie projecten die passen bij jouw kwaliteiten. En Faber heeft die prachtige baan voor jou gerealiseerd.

Want werk je graag in een groot team bij een groot bedrijf? Of schilder je juist liever bij een klein bedrijf waar je zelfstandig projecten oppakt? Wij kijken graag samen met jou naar wat het beste bij jou past. Als vakkracht ben jij onze specialist en wij zijn jouw schakel. Wij bieden jou een baan die volledig aansluit bij jouw wensen. Je kunt hierbij denken aan grootschalige projecten of wordt je juist blij van klantcontact en kom je het liefste over de vloer bij de mensen thuis? Faber regelt het voor jou.

Wij hoeven je verder niet te vertellen wat jij als schilder gaat doen, want jij weet als ervaren schilder precies wat je moet gaan doen. Is het houtrot herstellen, schuren, glas zetten of juist afschilderen? Jij draait nergens je hand voor om en je gaat iedere uitdaging aan. Want dat is waar je blij van wordt! Samen met je team, dag in dag uit, jullie zorgen ervoor dat het werk er weer pico bello uitziet!

Ben jij de kandidaat?
Ervaring als schilder is voor ons belangrijker dan een opleiding. Toch zoeken wij bij voorkeur naar schilders met een opleiding (of volgen een opleiding), want dat zoeken de meeste schildersbedrijven.
Maar heb je onlangs je schilder diploma gehaald en zoek je een bedrijf die jou als assistent-schilder verder kan door ontwikkelen? Wij zoeken voor jou de beste match met het juiste schildersbedrijf. En heb je geen diploma’s of ervaring? Graag zetten we samen met jou de mogelijkheden bij Faber op een rijtje.
  • Je hebt een schilderopleiding op zak en/of tenminste één tot drie jaar ervaring in het vak. Heb je geen ervaring? Bel ons dan voor de mogelijkheden!
  • Type werkervaring: particulier onderhoud, monumentaal werk, nieuwbouw werk of groot onderhoudswerk
  • Je bent een aanpakker
  • Je bent fit: het is immers een fysieke baan
  • Je bent in het bezit van een VCA of bereid deze via ons te halen
En ben je in het bezit van een rijbewijs (en auto)? Dan vergroot dit zeker de mogelijkheden!

Wat wij bieden
Wij willen jou een goed salaris bieden die past bij jouw ervaring en diploma’s! Uiteraard ontvang je een marktconform salaris conform de schilder CAO. Je kunt erop vertrouwen dat bij ons alles goed geregeld is. Wij bieden een salaris tussen EUR 2.200,- en EUR 3.200,- bruto per maand en daarnaast behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Het is mogelijk om jezelf door te ontwikkelen aan de hand van trainingsprogramma zoals VCA, een houtrot of hoogwerker cursus. Ook bieden wij een keuze in het pensioen dat het beste bij jou past: Stipp of BPF Schilders.

Werkkleding krijg je bijna altijd van de opdrachtgever bij wie je werkt en via ons krijg je een vergoeding voor je werkschoenen. Dat klinkt toch super fijn? Bij ons zijn de zaken goed geregeld. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen bij het verkrijgen van een hypotheek. En als klap op de vuurpijl hebben wij voor al onze vakkrachten hét Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!

Waar jij gaat werken
Wij zoeken voor meerdere opdrachtgevers in de regio particuliere schilders. Maar word jij blijer van werk in groter onderhoud? Dan behoort dat ook tot de mogelijkheden! Wij proberen jou altijd te plaatsen bij een opdrachtgever bij jou in de buurt die aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Meer weten?
Ben je nu al enthousiast over Faber en wil je weten wat jouw kansen zijn? Solliciteer dan snel!

Of heb je na het lezen van deze vacature al een aantal vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze accountadviseur Amy Ligthartvia [klik hier voor het telefoonnummer] .

De vakman centraal.
Faber Schilders.


Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Faber personeelsdiensten